Použité suroviny receptu Rybí filé na slanině a na cibuli:
100 g slaniny
| 2 cibule
| 600 g rybího filé
| dle chuti: sůl
| dle chuti: mletý pepř
| 1 lžička kari
| dle potřeby: masový vývar
| 1 dcl kyselé smetany
| dle chuti: citronová šťáva
| dle chuti: nať z mladé cibulky
Postup přípravy receptu Rybí filé na slanině a na cibuli:
Prorostlou slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a ve vyškvařeném sádle opečeme drobně nakrájenou cibuli a rybí filé nakrájené na kousky. Osolíme, okořeníme kari a pepřem, podlijeme masovým vývarem, pokapeme kyselou smetanou a citronovou šťávou. Krátce podusíme a posypeme nakrájenou natí z cibulky. Podáváme s dušenou rýží a hlávkovým salátem.
Fotky receptu Rybí filé na slanině a na cibuli:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!