Použité suroviny receptu Ryby na španělský způsob:
4 porce ryby po 150 g
| 1 lžíce petrželky
| 3 lžíce oleje
| 30 g mand. lupínků osmažených
| 3 str. česneku
| 1 lžíce šalotky /posekané/
| 1/2 lžičky sladké papriky
| 1/2 lžičky citr. kůry
| 180 ml rajčat. protlaku
| sůl
Postup přípravy receptu Ryby na španělský způsob:
Porce ryby vložíme do mělké zapékací mísy vytřené olejem. Ryby potřeme olejem.
Petrželku, česnek, mandlové lupínky, nakrájené šalotky nebo jarní cibulky, papriku, citrónovou kůru, sůl a zbylý olej promícháme a směsí potřeme rybí maso.
Ryby pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 10 minut. Potom je přelijeme rajčatovým protlakem a pečeme ještě 10 minut.
Fotky receptu Ryby na španělský způsob:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!