Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2019
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rychloperník

fotka Rychloperník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Rychloperník:

400 g hladké mouky  | 200 g cukru  | 1 vanikový cukr  | 1 prášek do perníku  | 1 lžíce kakaa  | 1 lžička skořice  | 250 ml mléka  | 2 vejce  | 1 lžíce rybízové marmelády /vrchovatá/  | 100 ml oleje  |  čokolád. poleva

Postup přípravy receptu Rychloperník:

Všechny suroviny dáme do hlubší mísy a ručním elektrickým šlehačem všechno dohromady 3 minuty šleháme. Pak nalijeme na plech vyložený papírem na pečení (nebo vymazaný a vysypaný) a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Pečeme 15-20 minut.
Vychladlý perník můžeme pocákat čokoládovou polevou (není nutné).


Fotky receptu Rychloperník:

Rychloperník
Rychloperník
Rychloperník
Rychloperník
Rychloperník
Rychloperník
Rychloperník
Rychloperník
Fotky vložil: piskotik,Mangovka,hanina51 
Hodnocení receptu Rychloperník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !