Postup přípravy receptu Rýžové knedlíčky s omáčkou:
Rýži smícháme s vejci, žloutky, parmezánem a strouhankou a rukama vytvoříme asi 8 kuliček. Na rozehřátém oleji je opékáme 10 min. ze všech stran dozlatova. Mezitím očistíme a omyjeme pórek a nakrájíme jej na kolečka. Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Rozehřejeme Ramu a podusíme v ní pórek s česnekem. Přilijeme vývar a zeleninu v něm dusíme dalších 8 minut. Rajčata slijeme, přidáme je k pórku a necháme prohřát. Omáčku zjemníme bazalkou a smet. sýrem. podle chuti ji okořeníme. Rýžové kuličky necháme okapat z omastku, případně je osušíme do papírové utěrky a podáváme spolu s omáčkou.
Fotky receptu Rýžové knedlíčky s omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!