Použité suroviny receptu Salát z krevet, pomela a avokáda:
1 pomelo
| 1 avokádo
| 250 g loupaných krevet
| po 150 ml majonézy a bílého jogurtu
| 2 lžíče limet. šťávy
| sůl a pepř
| ledový salát
| bageta
Postup přípravy receptu Salát z krevet, pomela a avokáda:
Pomelo rozebereme na dílky, které zbavíme tuhých blan. Očištěnou dužinu nakrájíme na menší kousky. Vyzrálé avokádo rozkrojíme na polovinu a odstraníme pecku a vnitřek vydlabeme lžičkou.
V míse promícháme kousky pomela s vydlabanou dužinou z avokáda. Vše zakapeme limetkovou šťávou, osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Přidáme krevety a směs spojíme jogurtem a majonézou. Vložíme do chladničky a necháme 15 minut rozležet.
Salát podáváme na listech ledového salátu s čerstvou bagetou.
Fotky receptu Salát z krevet, pomela a avokáda:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!