Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory a jejich využití

Brambory a jejich využití
11. 10. 2012 Škola vaření
Jak se dají brambory využít? Co se s nimi dá vše dělat? A v čem jsou zdraví prospěšné? To a více se dozvíte v následujících řádcích. Brambory jsou jednoletá rostlina a celá rostlinka je jedovatá …více»

Rajčata nepatří do lednice

Rajčata nepatří do lednice
9. 10. 2012 Škola vaření
Rajčata pochází původně ze Střední a Jižní Ameriky (Peru, Ekvádor, Mexiko). Na rostlině je jedlý plod tzv. rajče neboli rajské jablíčko. Pokud se chystáte ale konzumovat zelená rajčata, můžete si …více»

Česká zabijačka - jak probíhá a co budeme potřebovat

Česká zabijačka - jak probíhá a co budeme potřebovat
8. 10. 2012 Škola vaření
Domácí zabijačka se dělá obvykle od prosince do března a patří mezi staré slavnosti. Váže se k ní spousta tradic. Každý majitel vepře si předem objedná řezníka, který má svůj osvědčený postup při  …více»

Jehněčí má právě sezónu, zapomeňte na předsudky a na podzim ho zkuste

Jehněčí má právě sezónu, zapomeňte na předsudky a na podzim ho zkuste
1. 10. 2012 Škola vaření
Zatímco zvěřina u nás není nijak neobvyklá a většina kuchařů s ní umí zacházet, jehněčí je u nás spíše Popelkou. Je to škoda, jehněčí je skvělou sezónní specialitou. Švestky, dýně, jablka – to jsou …více»

Tipy na přípravu zvěřiny

Tipy na přípravu zvěřiny
25. 09. 2012 Škola vaření
Zvěřina je maso zvěře, ulovené ve volné přírodě. Jedná se o maso zvěře srstnaté, pernaté a spárkaté. Zvěřina chovaná na farmách má jinou strukturu než zvěřina žijící ve volné přírodě. Zvěřina, která s …více»
 

Avokádo: ovoce nejen pro pochutnání

Avokádo: ovoce nejen pro pochutnání
14. 09. 2012 Škola vaření
Avokádo je ovoce, po kterém bychom v dobách bývalého režimu pátrali v obchodech většinou marně. Myslím, že nás to ale ani netrápilo - protože toto exotické ovoce pro nás bylo prakticky neznámé.  …více»

Bramboráky - nejoblíbenější recepty

Bramboráky - nejoblíbenější recepty
13. 09. 2012 Škola vaření
Bramboráky jsou tradičním pokrmem většiny slovanských a germánských národů a Maďarů. Připravuje se smažením tenké vrstvy těsta z jemně nastrouhaných syrových brambor, mouky, vajec, česneku, soli …více»

Tipy na přípravu a zpracování všech částí kuřecího masa

Tipy na přípravu a zpracování všech částí  kuřecího masa
13. 09. 2012 Škola vaření
Kuřecí maso patří v české kuchyni mezi nejoblíbenější. Drůbeží maso je křehké a lehce stravitelné. Kuřata obsahují málo tuku, mají nižší energetickou hodnotu, maso je vhodné na diety. Jsou zdrojem cen …více»

Bylinky na dochucení nejen vepřového masa

Bylinky na dochucení nejen vepřového masa
11. 09. 2012 Škola vaření
Bylinky dodávají masu nejen výtečnou chuť, ale také krásnou vůni. Na dochucení masa můžeme použít bylinky čerstvé i sušené. Můžeme je použít při vaření různých vepřových jídel, dušených, vařených …více»

Projezte se ke sladkým snům

Projezte se ke sladkým snům
10. 09. 2012 Škola vaření
Nic nemá tak blahodárný vliv na vaší každodenní aktivitu, jako zdravý a hluboký noční spánek. Ale kdo z nás by neznal potíže s usínáním a špatným spaním? Než sáhnete po tabletce na spaní, zkuste …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !