8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bezva tipy na studené letní nápoje

Bezva tipy na studené letní nápoje
4. 06. 2012 Škola vaření
V letních měsících toužíme po příjemném osvěžení víc než kdy jindy. Doporučuje se vydatně pít převážně méně sladké a vlažné nápoje. Jak už to ale bývá, chuť máme většinou na něco jiného, a to na něco  …více»

Ústřice, vzácná mořská delikatesa

Ústřice, vzácná mořská delikatesa
1. 06. 2012 Škola vaření
Ústřice jedlá je mořský mlž, který patří mezi výjimečné a vzácné pochoutky. Konzumuje se pro lahodné maso, které chrání lastura dorůstající velikosti 10 až 20 cm. Aby byly ústřice vhodné ke konzumaci …více»

Kmín – koření, bez kterého se v kuchyni neobejdeme

Kmín – koření, bez kterého se v kuchyni neobejdeme
31. 05. 2012 Škola vaření
Když se řekne kmín, každá z nás hned ví, o čem je řeč. Ano, je to právě to drobné tmavé koření, které má v naší tradiční české kuchyni své neodmyslitelné a nezastupitelné místo. Už jen proto, že je  …více»

Tipy na lahodné omáčky ke grilovanému masu

Tipy na lahodné omáčky ke grilovanému masu
30. 05. 2012 Škola vaření
Konečně jsme se konečně dočkali vytoužených teplých letních dnů, ve kterých nás hřejivé paprsky sluníčka přímo vybízejí k pobytu venku v přírodě. Těšíme se na prosluněné víkendy, kdy můžeme sezvat  …více»

Krevety – jedny z nejoblíbenějších mořských plodů

Krevety – jedny z nejoblíbenějších mořských plodů
28. 05. 2012 Škola vaření
Máte rádi krevety? Asi většina z nás miluje dary moře. Tímto výrazem se rozumí několik stovek druhů živočichů, na kterých si rádi smlsneme. Pokrmy z mušlí, krabů, langust, humrů, krevet a dalších  …více»
 

Vanilka - aromatické koření z Mexika

Vanilka - aromatické koření z Mexika
17. 05. 2012 Škola vaření
Vanilka je aromatické koření pocházející z oblasti na jihovýchodě Mexika. Dnes jsou jejími hlavními producenty Madagaskar, Mexiko a Indonésie. Vanilku znali již původní obyvatelé jihovýchodního  …více»

Jasmínová rýže

Jasmínová rýže
15. 05. 2012 Škola vaření
Jasmínová rýže je ušlechtilý druh rýže, který se čím dál častěji objevuje i na našich stolech. Je totiž výborná. Její zrníčka jsou středně velká, dlouhá a mají obyčejně žlutohnědou či běložlutou barvu …více»

Kuskus – pochoutka z Orientu

Kuskus – pochoutka z Orientu
11. 05. 2012 Škola vaření
S kuskusem se stále častěji setkáváme i na pultech běžných obchodů. Jeho vzhled je lákavý a cena příznivá. Navíc je zdravý a velmi rychle se připravuje. A můžete ho zkombinovat prakticky s čímkoli... …více»

České kynuté buchty - kde se vzaly?

České kynuté buchty - kde se vzaly?
17. 04. 2012 Škola vaření
Kdo by neznal klasické české kynuté buchty, téměř každý je už alespoň ochutnal, ale málokdo ví, kde se vzaly a jejich historii. Většina hospodyněk je dnes dělá s náplní buď s tvarohem, mákem, povidly, …více»

Čínský čajový obřad

Čínský čajový obřad
13. 04. 2012 Škola vaření
Možná se vám už stalo, že jste dostali jako dárek skvělý sypaný čaj, u kterého jste měli pocit, že si zaslouží něco víc, než jen zalít horkou vodou v obyčejném hrnku. Čínský čajový obřad je spíše  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !