8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybízová šťáva - nejoblíbenější recepty

Rybízová šťáva - nejoblíbenější recepty
17. 07. 2012 Škola vaření
Pěstujete červený rybíz nebo jste jej dostali a přemýšlíte, jak jej zpracovat? A co třeba rybízová šťáva? Pokud máte jen menší množství červeného rybízu, tak si můžete připravit chutný …více»

Vařená zelenina a další způsoby přípravy

Vařená zelenina a další způsoby přípravy
16. 07. 2012 Škola vaření
Správně uvařená zelenina je ta, která se vaří jen po nezbytně dlouhou dobu. Při krátké době vaření dochází jen k minimálním ztrátám vitamínů. Zeleninu vaříme jen několik minut. Aby ze zeleniny …více»

Tipy pro zpracování čerstvé zeleniny v létě

Tipy pro zpracování čerstvé zeleniny v létě
9. 07. 2012 Škola vaření
Léto je období roku, ve kterém máme nejširší výběr sezónní zeleniny. Zelenina ze zahrádky má svoji charakteristickou chuť a vůni, tak si v tomto období pochutnáme na darech z přírody.  …více»

Ženy umí lépe vařit, muži zase grilovat

Ženy umí lépe vařit, muži zase grilovat
4. 07. 2012 Škola vaření
Kuchyň je doménou žen, ale mužů zase zahrada. Mužská populace je na tom s uměním grilovat prostě lépe. Ať už jde o nakládání masa nebo kořenění potravin. …více»

Maso v našem jídelníčku anebo co nevíme o mase?

Maso v našem jídelníčku anebo co nevíme o mase?
2. 07. 2012 Škola vaření
Celková spotřeba masa v České republice činila v posledních letech průměrně 85,1 kilogramu na obyvatele za rok. To jednoznačně svědčí o tom, že maso představuje podstatnou část našeho jídelníčku.  …více»
 

Tipy pro zpracování čerstvého ovoce v létě

Tipy pro zpracování čerstvého ovoce v létě
2. 07. 2012 Škola vaření
Léto je bohaté nejen na krásné slunečné dny, ale také na velké množství nejrůznějšího ovoce, které dozrává. Proto je dobré tyto dary přírody uchovat po celý zbytek roku. Na letním ovoci jako jsou …více»

Grilování bez rizik

Grilování bez rizik
28. 06. 2012 Škola vaření
Léto je v plném proudu, prázdniny a dny volna si užívají nejen děti, ale také dospělí. Příjemné letní večery v kruhu přátel lze zpříjemnit pořádnou letní grilovací party. Co dělat pro to, aby vám ji …více»

Ochutnali jste už natto - fermentované sójové boby?

Ochutnali jste už natto - fermentované sójové boby?
26. 06. 2012 Škola vaření
Natto jsou uvařené sójové boby fermentované bakterií Bacillus subtilis natto (odtud název této pochutiny). Boby získají fermentací lepkavý slizovitý povrch, jsou částečně ztvarohovatělé a silně …více»

Kapary známé neznámé

Kapary známé neznámé
21. 06. 2012 Škola vaření
V posledních letech se do tradiční české kuchyně vloudilo spoustu novinek. S kapary jste se již určitě setkala, minimálně na pultech supermarketů. Pojďme si povědět něco o tom, co to kapary vlastně …více»

Tlakový hrnec - jak v něm vařit?

Tlakový hrnec - jak v něm vařit?
11. 06. 2012 Škola vaření
Tlakový hrnec, známý také jako Papinův hrnec nebo lidově papiňák, je masivní silnostěnný hrnec, ve kterém je pokrm vařen za vyššího tlaku a vyšší teploty (až 130 °C) než je teplota, které se dosahuje  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !