Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.06. 2020
Dnes má svátek Dobroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Smažená hermelínová sousta

fotka Smažená hermelínová sousta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Smažená hermelínová sousta:

dle potřeby: olej na smažení  | 125 ml mléko  | 80 g hladká mouka  | 2 ks vejce  |  4 ks hermelín  | podle potřeby: sůl

Postup přípravy receptu Smažená hermelínová sousta:

Hermelíny nakrájíme na špalíčky silné asi 1 centimetr.
V misce rozšleháme mléko s vejci a hladkou moukou tak, aby vzniklo jemné těstíčko. To osolíme.
V těstíčku namáčíme hermelínové špalíčky a smažíme na rozpáleném oleji.
Servírujeme s tatarkou a zeleninovým salátem.



Fotky receptu Smažená hermelínová sousta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažená hermelínová sousta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !