Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažený chřest po kantonsku

fotka Smažený chřest po kantonsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Smažený chřest po kantonsku:

200 g chřestu  | 2 lžíce oleje  | 2 stroužky česneku  |  sůl

Postup přípravy receptu Smažený chřest po kantonsku:

U omytého chřestu odřízneme tuhé konce a nakrájíme jej na 3 cm špalíčky. Na rozehřátém oleji osmahneme česnek vcelku, necháme zežloutnout, poté jej vyjmeem, vložíme chřest a mírně osolíme. Chřest smažíme na mírném ohni asi 4 minuty.


Fotky receptu Smažený chřest po kantonsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažený chřest po kantonsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !