8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Špagety zapékané na plechu

fotka Špagety zapékané na plechu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Špagety zapékané na plechu:

500 g špaget  |  sůl  | 2 pórky  | 250 g rajčat  | 2 žluté paprikové lusky  | 1/2 svazku zelené petrželky  | 4 vejce  | 125 g strouhaného eidamu  | 200 ml smetany  |  pepř  |  tuk na vymaštění plechu

Postup přípravy receptu Špagety zapékané na plechu:

Špagety povaříme přibližně 10 minut v osolené vodě.
Pórek důkladně omyjeme, očistíme a nakrájíme na drobná kolečka. Pak ho přidáme ke špagetám, a to asi 3 minuty před jejich odstavením z plotny. Po odstavení dáme špagety okapat na síto.
Rajčata omyjeme a pak je rozkrájíme na půlky. Omyjeme papriky a nakrájíme je na nudličky. Omytou zelenou petrželku osušíme a nasekáme nadrobno. Rozklepneme vejce a rozšleháme je se sýrem a smetanou. Nakonec všechno dostatečně osolíme a opepříme.
Všechny přísady promícháme, rozprostřeme na plech vymaštěný tukem a zapékáme 30 minut v troubě předehřáté na 200 °C. Podáváme posypané petrželkou.


Fotky receptu Špagety zapékané na plechu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špagety zapékané na plechu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !