Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2019
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Srnčí hřbet z tvarohového těsta

fotka Srnčí hřbet z tvarohového těsta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Srnčí hřbet z tvarohového těsta:

60 g tuku  | 100 g pískového cukru  | 3 žloutky  | 250 g měkkého tvarohu  | 3 bílky  | 150 g polohrubé mouky  | 1/2 prášku do pečiva  | 100 g kandovaného ovoce  | 50 g ořechů  | dle potřeby: tuk a mouka na formu

Postup přípravy receptu Srnčí hřbet z tvarohového těsta:

Změklý tuk utřeme s polovinou cukru, přidáme žloutky a našleháme. Potom vmícháme tvaroh. Z bílků ušleháme sníh a všleháme zbylý cukr. Mouku prosijeme s práškem. Ovoce překrájíme, ořechy nakrájíme nahrubo. K tvarohové hmotě vmícháme mouku, ovoce, ořechy, část sněhu a nakonec zbylý sníh. Těstem naplníme tukem vymazanou a moukou vysypanou formu a upečeme. Po prochladnutí vyklopíme a pocukrujeme.


Fotky receptu Srnčí hřbet z tvarohového těsta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí hřbet z tvarohového těsta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !