Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Víte, kolikátého je Den otců v roce 2017?Víte, kolikátého je Den otců v roce 2017? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 24.06. 2017
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Štika se sardelovou nádivkou

fotka Štika se sardelovou nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Štika se sardelovou nádivkou:

1 štika  | 80 g másla  | 30 g sardelové pasty  | 6 vajec  | podle chuti: muškátový květ, citrón, sůl  | 1 dl kyselé smetany

Postup přípravy receptu Štika se sardelovou nádivkou:

Štiku očistíme, vykucháme, umyjeme a necháme v celku. Máslo utřeme se sardelovou pastou, přidáme vejce vařené natvrdo, muškátový květ a citrónovou kůru. Vše jemně utřeme a vytvoříme podlouhlou šišku, kterou vložíme do břišní dutiny ryby. Pak štiku zašijeme nebo zašpejlujeme a pečeme na másle v troubě za častého polévání kyselou smetanou.


Fotky receptu Štika se sardelovou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Štika se sardelovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !