Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.12. 2018
Dnes má svátek Lýdie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tartiflette

fotka Tartiflette
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Tartiflette:

1 kg brambor  | 2 ks cibule  | 1 hrnek bílého vína  | 200 g slaniny  | 1-2 lžíce Rama Cremefine zakysaného krému  | 2 ks hermelíny

Postup přípravy receptu Tartiflette:

Brambory oloupeme a nakrájené na menší kostičky uvaříme téměř do měkka. Mezitím na pánvi zpěníme cibuli nakrájenu na měsíčky, spolu s na kostičky pokrájenou slaninou (když chceme recept odlehčit můžeme slaninu nahradit šunkou nebo uzeným masem). Brambory scedíme a přidáme k cibuli a slanině, a zvola opékáme asi 10 minut. Přimícháme Ramu Cremefine, přilijeme víno, zamícháme. Nakones směs přendáme do zapékací misky a navrch dáme na půlky nakrájené hermelíny (plísní nahoru), překryjeme alobalem a pečeme asi 25 minut při 180°C. Na posledních 5 minut pečení sundáme alobal, aby sýr lehce zezlátl.


Fotky receptu Tartiflette:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tartiflette
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !