Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.06. 2020
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tatlije

fotka Tatlije
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Tatlije:

TĚSTO:  | 300 g krupice  | 80 g cukru  | 1 sáček vanilkového cukru  | 1 l mléka  | 6 žloutků  | 80 g másla nebo sádla  |  ZÁLIVKA:  | 1 kg cukr krystal  | 3,5 dl vody  | 1 vanilkový cukr

Postup přípravy receptu Tatlije:

Ve vroucím mléce rozpustíme polovinu cukru a pomalu za stálého míchání vsypeme krupici. Vaříme, dokud nezhoustne, pak necháme kaši vychladnout. Utřeme hladce žloutky s druhou polovinou cukru, vmícháme je do krupičné kaše a přidáme máslo. Z hmoty tvoříme kuličky jako větší ořechy a vprostředku každou trochu vmáčkneme. Narovnáme je na vymazaný a pomoučený plech a upečeme při 220 °C dozlatova. Mezitím svaříme z cukru, vanilinového cukru a vody hustší sirup, zalijeme jím upečené tatlije, přikryjeme a necháme zálivku vsáknout.


Fotky receptu Tatlije:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tatlije
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !