Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těstoviny zapečené se zeleninou a hlívou

fotka Těstoviny zapečené se zeleninou a hlívou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Těstoviny zapečené se zeleninou a hlívou:

300 g těstovin  | 150 g hlívy ústřičné  | kousek pórku  | 100 ml mléka  | 2 vejce  | 1/2 sáčku mraženého hrášku  | 3 rajčata  |  sůl  |  sušená bazalka  |  olej

Postup přípravy receptu Těstoviny zapečené se zeleninou a hlívou:

V osolené vodě uvaříme těstoviny téměř doměkka. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájený pórek, přidáme na kousky pokrájenou hlívu a hrášek. Ke konci přidáme na kousky nakrájená rajčata, osolíme dle chuti a dovaříme doměkka. Hotové těstoviny slijeme a smícháme s hotovou zeleninovo-hlívovou směsí. Vše přendáme do zapékací misky, posypeme bazalkou a zalijeme vejci rozšlehanými s mlékem. Zapékáme v troubě při teplotě 200 °C asi 30 minut.


Fotky receptu Těstoviny zapečené se zeleninou a hlívou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstoviny zapečené se zeleninou a hlívou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !