Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Treska po navarsku

fotka Treska po navarsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Treska po navarsku:

600 g tresky  | 3 ks cibule  | 3 ks rajčat  | 2 ks papriky  | 2 ks chilli papriček  | 2 ks stroužky česneku  | dle chuti: mletý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Treska po navarsku:

Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Nadrobno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájené očištěné papriky a nasekané chilli papričky osmahneme na rozpáleném oleji. Potom přidáme rajčata, mletý pepř, utřený česnek, prohřejeme a uložíme na teplé místo. Tresku nakrájíme na porce, dáme do osolené vařící vody a přivedeme k varu. Pak ji vyndáme, urovnáme na plochou zapékací misku, přelijeme připravenou zeleninovou směsí smíchanou s trochou vývaru z tresky a zapečeme v hodně horké troubě (asi 10 minut). Ihned podáváme.



Fotky receptu Treska po navarsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska po navarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !