Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tuňák na sladkokyselo

fotka Tuňák na sladkokyselo
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Tuňák na sladkokyselo:

20 g másla  | 1 paprika zelená  | 80 g cibule  | 50 g hnědého cukru  | 10 g kukuřičné mouky  | 2 lžíce inst. vývaru /prášek/  | 10 lžic ananas. šťávy  | 2 lžíce vinného octa bílého  | 2 lžíce sójové omáčky  | 1 konzerva ananasu  | 200 g tuňáka v oleji  | 3 dl vařící vody

Postup přípravy receptu Tuňák na sladkokyselo:

Rozehřejte na pánvi máslo. Papriku očistěte a nakrájejte na kostičky. Dejte ji spolu s cibulí na máslo v pánvi a restujte asi 3-4 minuty.
V kastrolku smíchejte cukr, kukuřičnou mouku, vývar, ocet, sójovou omáčku a nálev z ananasu, zalejte vařící vodou, promíchejte a vše nalejte na pánev. Za stálého míchání prohřívejte 2 minuty.
Z tuňáka odlejte olej a krátce před podáváním jej přidejte spolu s kousky ananasu na pánev a prohřejte.


Fotky receptu Tuňák na sladkokyselo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tuňák na sladkokyselo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !