1/4 hrnku limetkové šťávy
| 1 lžíce olivového oleje
| 1 stroužek česneku prolisovaného
| 1 lžička strouhaného zázvoru
| 700 g steaků z tuňáka nakrájených na kostky
| olivový olej ve spreji
| 250 g cherry rajčátek
| 6 malých červených cibulí nakrájených na kousky
Postup přípravy receptu Tuňákové špejle:
V mělké, nekovové misce smíchejte limetkovou šťávu, olej, česnek a zázvor. Přidejte tuňáka a namočte jej ze všech stran. Nechte ho 30 minut odstát. Mezitím nechte osm dřevěných špejlí na 30 minut nasáknout vodou.
Předehřejte gril. Rošt nebo plech jemně postříkejte olejem. Tuňáka, rajčata a cibuli rovnoměrně střídavě napichujte na špejle. Připravené špízy grilujte tak, aby tuňák jen zbělel.
Fotky receptu Tuňákové špejle:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!