Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.01. 2018
Dnes má svátek Ctirad
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vejce s bylinkovou omáčkou

fotka Vejce s bylinkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vejce s bylinkovou omáčkou:

150 g měkkého tvarohu  | 125 g bílého jogurtu  | 200 ml smetany  | 1 svazek pažitky  | 2 ks mladé cibulky  | 2 ks větší sterilizované sladkyselé okurky  |  sůl  |  pepř  | 1 lžička cukru  | 2 lžíce hořčice  | 8 natvrdo uvařených vajec  |  rukola nebo hlávkový salát

Postup přípravy receptu Vejce s bylinkovou omáčkou:

Do tvarohu postupně vmíchejte jogurt, smetanu, drobně rozkrájenou cibulku, pažitku a hrubě nastrouhané okurky. Dochuťte solí, pepřem, cukrem a hořčicí. Promíchejte a nechte uležet v chladničce 15 minut. Vejce oloupejte, rozkrojte na půlky, rozložte na talíře vyložené rukolou a přelijte bylinkovou omáčkou.


Fotky receptu Vejce s bylinkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vejce s bylinkovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !