Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Víno z červeného a černého rybízu

fotka Víno z červeného a černého rybízu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 41

Použité suroviny receptu Víno z červeného a černého rybízu:

2 díly červeného rybízu  | 1 díl černého rybízu (celkem 4 kg)  | 2,5 l vody  | 1,2 kg cukru

Postup přípravy receptu Víno z červeného a černého rybízu:

Rybíz přebereme, opláchneme, necháme okapat, otrháme od třapin a v míse rozmačkáme a necháme 24 hodin stát v chladu. Druhý den propasírujeme nebo prolisujeme na strojku na ovoce a dáme do 5 l láhve. Svaříme vodu s cukrem a necháme vychladnout, studené nalijeme do šťávy a smícháme. Láhev převážeme celofánem, který na několika místech propícháme. Necháme dva měsíce kvasit, poté scedíme do lahví a zazátkujeme.


Fotky receptu Víno z červeného a černého rybízu:

Víno z červeného a černého rybízu
Víno z červeného a černého rybízu
Fotky vložil: kozaroza 
Hodnocení receptu Víno z červeného a černého rybízu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !