Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hořčice ke grilování

fotka Hořčice  ke grilování
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 51

Použité suroviny receptu Hořčice ke grilování:

500 g mrkve  | 500 g oloupaných kedluben  | 500 g květáku bez košťálu  | 250 g čerstvého nebo sterilovaného či zmrazeného hrášku  | 1 celer  | 500 g cibule  | 250 g sterilovaných nebo čerstvých fazolek  | 1 kg plnotučné hořčice  | 1 lžíce soli  | 2 dl vinného, jablečného nebo obyčejného octa

Postup přípravy receptu Hořčice ke grilování:

Všechnu zeleninu očistíme, oloupeme, opláchneme v čisté vodě a každou zvlášť uvaříme ve vodě ochucené lžičkou soli a lžičkou octa. Měkkou zeleninu pokrájíme na drobné kostičky, nudličky nebo dílky, květák necháme v malých růžičkách. Ve velké míse rozmícháme hořčici s octem a solí, pomalu vmícháme zeleninu, aby se nepodrtila, lehce ji promícháme, lžící ji naskládáme do sklenic, uzavřeme víčky, vložíme do zavařovacího hrnce a sterilujeme 10 minut při 90°C. Pak vyjmeme a uložíme do chladu.


Fotky receptu Hořčice ke grilování:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hořčice ke grilování
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !