Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hříbky s paprikami v kyselém nálevu

fotka Hříbky s paprikami v kyselém nálevu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 60

Použité suroviny receptu Hříbky s paprikami v kyselém nálevu:

Rozpis na 4 sklenice:  | 1500 g hříbků  | 500 g kapie  | Na nálev:  | 500 ml vody  | 500 ml octa  | 80 g cukru  | 30 g soli  | 6 bobkových listů  | 10 kuliček pepře  | 10 kuliček nového koření  | 1 lžíce hořčičného semínka

Postup přípravy receptu Hříbky s paprikami v kyselém nálevu:

Houby dobře očistíme, opláchneme, malé hříbečky necháme celé a velké nakrájíme na větší kousky. Povaříme je asi 5 minut v osolené vodě. Potom je scedíme, necháme okapat a vychladnout. Kapie opláchneme, očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Svaříme vodu, ocet, cukr, sůl, bobkový list, kuličky pepře, nové koření a hořčičné semínko. Nálev povaříme 5 minut a necháme vychladnout. Houby promícháme s nakrájenou paprikou a narovnáme do čistých sklenic. Směs zalijeme octovým nálevem, zavíčkujeme a sterilizujeme 30 minut při 90 stupních Celsia.


Fotky receptu Hříbky s paprikami v kyselém nálevu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hříbky s paprikami v kyselém nálevu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !