Muzikál EVITA od 19.2. 2015 v divadle Studio DVAMuzikál EVITA od 19.2. 2015 v divadle Studio DVA Nikol Švantnerová je nová Česká Miss 2015Nikol Švantnerová je nová Česká Miss 2015 TýTý 2014 získali Gott, Vondráčková i Karel ŠípTýTý 2014 získali Gott, Vondráčková i Karel Šíp Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.04. 2015
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zadělávaná kapusta

fotka Zadělávaná kapusta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Zadělávaná kapusta:

600 g kapusty  | špetka soli  | 4 brambory  | 1 lžička mletého kmínu  | 3 lžíce sádla nebo oleje  | 1 cibule  | 2 lžíce hladké mouky  | 2 stroužky česneku  | 1 lžička sladké mleté papriky  | 1 lžička majoránky  | špetka mletého pepře

Postup přípravy receptu Zadělávaná kapusta:

Kapustu nakrájíme na nudličky, podlijeme mírně osolenou vodou a bez podkličky krátce podusíme. Přidáme oloupané a na kostečky nakrájené brambory, kmín a dusíme téměř doměkka. Na sádle nebo oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Vmícháme prolisovaný česnek, mletou papriku, zalijeme 100-150 ml vody, důkladně promícháme a dobře povaříme. Jíšku vmícháme ke kapustě s bramborami, ochutíme majoránkou, pepřem a prohřejeme.

Fotky receptu Zadělávaná kapusta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zadělávaná kapusta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !