Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené brokolicové rizoto

fotka Zapečené brokolicové rizoto
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečené brokolicové rizoto:

1 sáček rýže  | 5 růžiček brokolice  | 2-3 plátky sýra (strouhaný)  | 10 g másla  | 2 vejce  | špetka soli  | špetka pepře  | trocha strouhanky

Postup přípravy receptu Zapečené brokolicové rizoto:

Rýži dáme uvařit podle návodu na obalu. Brokolici dáme na pár minut do páry, dokud nezměkne. Máslo utřeme se žloutky a z bílků ušleháme sníh. Do másla a žloutků přidáme uvařenou rýži (máslo se krásně rozpustí), brokolici (můžete ji ještě natrhat na malé kousky), polovinu nastrouhaného sýra, sůl, pepř, ochutíme vegetou a nakonec vmícháme našlehaný sníh. Směsí naplníme zapékací misku nebo menší pekáč, který předtím vymažeme a lehce posypeme strouhankou. Pečeme asi 15 minut a nakonci posypeme zbytkem sýra a necháme ještě pár minut v troubě. Rýže pak drží u sebe a vypadá to jako koláč. Já trochu rozdrtím lžící, kterou to nabírám.

Ingredience jsem dávala spíše od oka.


Fotky receptu Zapečené brokolicové rizoto:

Zapečené brokolicové rizoto
Fotky vložil: hanina51 
Hodnocení receptu Zapečené brokolicové rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !