Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zastřená vejce s křenovou omáčkou

fotka Zastřená vejce s křenovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zastřená vejce s křenovou omáčkou:

8 vajec  | 5 lžic octa  | 1 kelímek zakysané smetany  | 2 hrsti naklíčené řeřichy  | 1 lžíce čerstvě strouhaného křenu  | 1 lžíce olivového oleje  | dle chuti: pepř a sůl  | 1 tmavá bageta

Postup přípravy receptu Zastřená vejce s křenovou omáčkou:

Vodu osolíme a zastříkneme octem, přivedeme k varu, plamen stáhneme a udržujeme vodu těsně pod bodem varu. Do lžíce či naběračky vyklepneme vejce, které pozvolna ponoříme do vody a současně obalujeme žloutek bílkem, až se nám celé vejce zatáhne. Vaříme jej 4 minuty, záleží na velikosti, vyzkoušejme nejprve na jednom, od toho odhadneme čas. Pak vejce vyjmeme a vložíme do studené vody. Kysanou smetanu smícháme s částí řeřichy, křenu, olivovým olejem, pepřem a solí. Okapaná vejce podáváme s omáčkou a celozrnným pečivem a sypeme řeřichou.


Fotky receptu Zastřená vejce s křenovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zastřená vejce s křenovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !