Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybízový džem (s jadérky)

fotka Rybízový džem (s jadérky)
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Rybízový džem (s jadérky):

1 kg rybíz  | 0,6 kg cukr krystal  | 1 želírovací přípravek

Postup přípravy receptu Rybízový džem (s jadérky):


Na 1 kg rybízu přidáváme 0,6 kg cukru. Kuličky rybízu rozvaříme ve velkém hrnci s 1/4 cukru po dobu ca 25 minut. Poté přidáme cukr s želírovacím prostředkem (množství dle návodu). Povaříme dalších ca 7 minut, ochutnáme (a případně dosladíme) a horké nalijeme do sterilních zavařovacích sklenic, otřeme kraje a zavíčkujeme. Obrátíme na víčko na 10 minut pak zpět.


Fotky receptu Rybízový džem (s jadérky):

Rybízový džem (s jadérky)
Rybízový džem (s jadérky)
Rybízový džem (s jadérky)
Rybízový džem (s jadérky)
Rybízový džem (s jadérky)
Rybízový džem (s jadérky)
Rybízový džem (s jadérky)
Rybízový džem (s jadérky)
Rybízový džem (s jadérky)
Rybízový džem (s jadérky)
Fotky vložil: uschi3,tvackova1,Natural,kozaroza,Bezinka,vilka 
Hodnocení receptu Rybízový džem (s jadérky)
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !