Použité suroviny receptu Zelenina s jogurtovou omáčkou:
200 g brambor
| 200 g květáku
| 200 g brokolice
| 500 g jogurtu
| 5 lžic silného vývaru
| 1/2 lžičky chilli koření
| 1/2 lžičky garam masaly
| 1 lžička sekaného koriandru
| sůl
| zelená petrželka na ozdobu
Postup přípravy receptu Zelenina s jogurtovou omáčkou:
Brambory uvaříme ve slupce, pak oloupeme a nakrájíme na kostky. Květák uvaříme v osolené vodě, brokolici uvaříme v páře a rozebereme na růžičky. Jogurt promícháme s vývarem a ochutíme. Na talíř dáme vždy hromádku brambor, květáku a brokolice a vše přelijeme omáčkou a ozdobíme snítkou petrželky.
Fotky receptu Zelenina s jogurtovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!