Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zeleninová pánev po švýcarsku

fotka Zeleninová pánev po švýcarsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zeleninová pánev po švýcarsku:

dle chuti různou zeleninu  | trochu vegety bez glutamanu  | trochu olivového oleje  | 2 dcl bílé víno nebo trochu sherry  | špetku sladké papriky  | špetka sušeného granulovaného česneku  | 1 ks smetana na vaření  | Kdo by chtěl ostřejší přidá trochu kari

Postup přípravy receptu Zeleninová pánev po švýcarsku:

Na olivový olej dáme oblíbenou (či dostupnou) zeleninu pokrájenou na středně velké kousky. K přípravě tohoto jídla se běžně používá paprika, sterilovaná kukuřice, pórek, čekankové puky. Nesmíme zapomenout ani na rajčata (také sterilovaná, pokud nemáte rádi čerstvá kvůli slupkám). Kromě toho lze použít i mrkev, topinambur (druh sladkého bramboru) nebo brokolici. Svou roli hraje fantazie...

Jemně orestujte, podlijte bílým vínem (stačí 2 dl) nebo sherry, okořeňte sladkou paprikou, vegetou bez glutamanu sodného či jinou kořenicí směsí, sušeným česnekem, troškou kari a přidejte 200 ml smetany na vaření. Nechte zpěnit a je hotovo.



Tip: Ve Švýcarsku se zelenina nedusí doměkka, jen upraví na ohni, aby byla trochu křupavá a neztratila vitaminy. Podáváme jako přílohu k masu a rýži nebo jen s čerstvým, nejlépe tmavým chlebem. Dá se připravit i pikantní varianta – potom je třeba výrazněji okořenit, přidat např. pálivou mletou papriku a pepř.


Fotky receptu Zeleninová pánev po švýcarsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zeleninová pánev po švýcarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !