Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.09. 2018
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zelňáky se škvarky

fotka Zelňáky se škvarky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Zelňáky se škvarky:

500 g kysané zelí  | 80 g sádlo  | 600 g hladká mouka  | 200 g škvarky  | podle chuti: mletý kmín  | podle chuti: mletý černý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Zelňáky se škvarky:

Ze zelí vymačkáme kyselý nálev a překrájíme je na menší nudličky. Sádlo rozpustíme.

Mouku prosejeme na vál, přidáme zelí, rozpuštěné sádlo, škvarky, pepř, kmín, sůl podle chuti a vypracujeme tužší těsto.

Z těsta vyválíme plát, ze kterého vykrajujeme čtverečky. Plech vymastíme. Vykrájené zelňáky se škvarky klademe na připravený plech. Troubu předehřejeme na 180 °C a zelňáky pečeme v předehřáté troubě dozlatova.

Upečené zlatavé zelňáky se škvarky podáváme horké. Hodí se jako příloha k masu nebo samostatné jídlo.



Fotky receptu Zelňáky se škvarky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelňáky se škvarky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !