Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.03. 2025
Dnes má svátek Řehoř
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborová omeleta s cuketou a slaninou

Bramborová omeleta s cuketou a slaninou
1. 01. 2008 Bramborová jídla +_________
Příprava receptu Bramborová omeleta s cuketou a slaninou : Na oleji opečeme plátky brambor, lehce osolíme, opepříme a okmínujeme. Otočíme a přisypeme nudličky cukety a slaniny. Přikryjeme na minutku poklicí, zalijeme rozšlehanými vejci a ještě přikryjeme. Bra ... …více»

Zahradkářské rizoto

Zahradkářské rizoto
1. 01. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Zahradkářské rizoto: Na teflonové pánvi zpěníme na oleji cibuli a na drobno pokrájený česnek, přidáme vyprané houby nakrájené na plátky, hrášek a nakrájenou zeleninu. Podusíme, přidáme opranou rýži, mleté koření a sůl. Pr ... …více»

Zeleninové lívance z mražené zeleniny

Zeleninové lívance z mražené zeleniny
1. 01. 2008 Zeleninová jídla +++++++-__
Příprava receptu Zeleninové lívance z mražené zeleniny: Zeleninu podlijeme troškou vody, ochutíme vegetou a dusíme do měkka. V mléce rozšleháme žloutky, přisypeme mouku, na kostičky krájený salám, okapanou zeleninu, dále olej a ochutíme pepřem. Nakonec vmí ... …více»

Smažené sýrové kuličky s bílkem

Smažené sýrové kuličky s bílkem
1. 01. 2008 Sýrová jídla +++++-____
Příprava receptu Smažené sýrové kuličky s bílkem: Z bílků ušleháme pevný sníh, který osolíme, opepříme a velmi opatrně vmícháme nastrouhaný sýr. Lžící odebíráme kousky, klademe do rozpáleného tuku a smažíme. Hmota smažením získá na objemu. Smažené sý ... …více»

Tvarohové krokety s celerem

Tvarohové krokety s celerem
1. 01. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Tvarohové krokety s celerem : Tvaroh rozmícháme se solí, citrónovou kůrou, krájenou petrželkou, strouhaným celerem, polovinou mouky a zředíme trochou vody, aby vznikla pevná hmota. Vytvarujeme 8 válečků, klademe na pečící papír a ... …více»
 

Květák po pařížsku

Květák po pařížsku
1. 01. 2008 Zeleninová jídla +++++++++-
Příprava receptu Květák po pařížsku : Květákové růžičky uvaříme v osolené vodě doměkka a scedíme. Do mísy dáme olej, petrželku, citrónovou šťávu, sůl i pepř a vše promícháme. Růžičky květáku obalíme v této směsi. Z bílků ušleháme pevný sn ... …více»

Zeleninový nákyp s vločkami

Zeleninový nákyp s vločkami
1. 01. 2008 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Zeleninový nákyp s vločkami : Vločky vsypeme do vařící vody a doměkka pod pokličkou podusíme. Po 15 minutách vypneme a necháme dojít. K připraveným vločkám přidáme mraženou zeleninu, žloutky, koření, polovinu másla a strouhanky. P ... …více»

Chřest s máslem

Chřest s máslem
1. 01. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Chřest s máslem: Chřest dole seřízneme, pod hlavičkou sloupneme, svážeme do svazečků a ve slané vodě uvaříme. Poté vodu scedíme, počkáme až odkape, upravíme chřest na misku, posypeme usmaženou strouhankou a polijeme r ... …více»

Špenát se žampiony

Špenát se žampiony
1. 01. 2008 Houbová jídla ++________
Příprava receptu Špenát se žampiony: Špenát opereme, dáme na misku a spaříme slanou vodou. Dáme ho na síto, přelijeme studenou vodou a vymačkáme. Do kastrůlku dáme máslo, do něj dáme pokrájený špenát, prolisovaný česnek a podusíme. Oloup ... …více»

Fazole v ořechové omáčce

Fazole v ořechové omáčce
1. 01. 2008 Luštěninová jídla +++_______
Příprava receptu Fazole v ořechové omáčce : Fazole si den předem namočíme, vodu z nich slijeme. Na tuku restujeme utřený česnek, mletou papriku, zalijeme dostatkem vody a vsypeme fazole. Vaříme je doměkka spolu se zelenými bylinkami. Vodu nechá ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !