Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? |
Bramboráky - nejoblíbenější recepty |
Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |

![]() |
7. 10. 2025 Škola vaření
Výběr nové pánve je dnes víc než jen otázkou designu nebo ceny. To, z čeho je nádobí vyrobené, totiž přímo ovlivňuje zdraví celé rodiny i chuť připravovaných pokrmů. Největší riziko představují …více»
|
![]() |
7. 10. 2025 Škola vaření
Podzim dává naší imunitě pořádně zabrat, sychravé počasí a všudypřítomné bacily totiž kladou na organismus stále vyšší nároky. Skvělým spojencem v boji za pevné zdraví je kvašená zelenina. Tahle …více»
|
![]() |
5. 10. 2025 Škola vaření
Stojíte někdy před regálem s rýží a nevíte, po které sáhnout? Nabídka je obrovská – jasmínová, basmati, kulatozrnná, dlouhozrnná. Každá se hodí na něco jiného. Ať už se pustíte do exotického kari …více»
|
![]() |
2. 10. 2025 Škola vaření
Školní rok přináší dětem nejen nové zážitky, ale i potřebu doplnit energii během vyučování. Správně připravená svačina dokáže zajistit potřebné živiny, podpořit soustředění a dodat vitalitu na celé …více»
|
![]() |
17. 09. 2025 Škola vaření
Každý z nás to někdy zažil: koupíte čerstvý bochník chleba nebo bagety k večeři, ale plány se nečekaně změní a pečivo zůstane nevyužité. S postupem času pak pečivo ztrácí svou původní kvalitu a často …více»
|
![]() |
16. 09. 2025 Škola vaření
V srdci Prahy najdete SenSa Bistro. Místo, kde se setkává Peru s Japonskem v jedinečné kuchyni Nikkei. V každém soustu se snoubí výrazné, sluncem prohřáté chutě Jižní Ameriky s jemností a precizností …více»
|
![]() |
11. 09. 2025 Škola vaření
Po dlouhém dni v práci nikdo nemá chuť stát hodinu u plotny. Dobrá zpráva je, že i večeře připravená za 20 minut může být chutná, zdravá a s minimem špinavého nádobí. Tady jsou tři rychlé tipy, které …více»
|
![]() |
24. 08. 2025 Škola vaření
Když teploty stoupají, Španělé sahají po svých osvědčených pokladech - studených polévkách, které spojují chuť, jednoduchost a svěžest. Tři z nich by měl znát každý milovník středomořské kuchyně …více»
|
![]() |
8. 08. 2025 Škola vaření
Kdo říká, že grilování musí být pokaždé o tom stejném? Burgery, klobásy a hermelíny jsou fajn, ale někdy je dobré gril trochu vyvést z komfortní zóny. Léto přímo svádí k experimentům – s chutěmi …více»
|
![]() |
25. 07. 2025 Škola vaření
Léto je v plném proudu a s ním přichází i oblíbená sezóna grilování. Abychom si pochutnali bez zdravotních rizik, je důležité dodržovat základní hygienické zásady. Na co vše byste si tedy při …více»
|