![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 09. 2025 Škola vaření
Po dlouhém dni v práci nikdo nemá chuť stát hodinu u plotny. Dobrá zpráva je, že i večeře připravená za 20 minut může být chutná, zdravá a s minimem špinavého nádobí. Tady jsou tři rychlé tipy, které …více»
|
![]() |
24. 08. 2025 Škola vaření
Když teploty stoupají, Španělé sahají po svých osvědčených pokladech - studených polévkách, které spojují chuť, jednoduchost a svěžest. Tři z nich by měl znát každý milovník středomořské kuchyně …více»
|
![]() |
8. 08. 2025 Škola vaření
Kdo říká, že grilování musí být pokaždé o tom stejném? Burgery, klobásy a hermelíny jsou fajn, ale někdy je dobré gril trochu vyvést z komfortní zóny. Léto přímo svádí k experimentům – s chutěmi …více»
|
![]() |
25. 07. 2025 Škola vaření
Léto je v plném proudu a s ním přichází i oblíbená sezóna grilování. Abychom si pochutnali bez zdravotních rizik, je důležité dodržovat základní hygienické zásady. Na co vše byste si tedy při …více»
|
![]() |
21. 05. 2025 Škola vaření
Grilování už dávno není jen výsadou majitelů zahrad. Libé vůně šťavnatých steaků a opečené zeleniny se mnohdy linou i z balkónů ve městech. Pokud si vlahé večery chcete zpestřit grilováním na omezeném …více»
|
![]() |
12. 05. 2025 Škola vaření
Odšťavňování je dnes víc než jen moderní trend – stalo se součástí životního stylu všech, kteří dbají na své zdraví, vitalitu a dostatek přírodních živin. Mezi mnoha značkami, které se na trhu …více»
|
![]() |
30. 04. 2025 Škola vaření
S příchodem teplejších jarních dnů se mnozí z nás těší především na první grilování. Aby byla nadcházející grilovací sezóna co nejpříjemnější, je důležité se na ni náležitě a včas připravit. Pokud …více»
|
![]() |
24. 04. 2025 Škola vaření
Rýžový olej je unikátní surovinou, která vyniká svými výživovými a zdravotními benefity. Obsahuje vysoké množství antioxidantů, zejména vitaminu E a gamma-oryzanolu, které chrání buňky před volnými …více»
|
![]() |
17. 04. 2025 Škola vaření
Jemná chuť, lahodná křehkost a výjimečné výživové vlastnosti – chřest je právem označován za krále jarní zeleniny. Po staletí byl považován za luxusní pochoutku a dodnes si drží své místo v nejlepších …více»
|
![]() |
14. 04. 2025 Škola vaření
Přemýšlíte, jak překvapit, a hlavně nasytit vaše strávníky? Pořád probíráte nové recepty? Už nehledejte a vyzkoušejte osvědčené klasiky, ale nově s kuřecím mletým masem. Mleté maso je velmi …více»
|