![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 10. 2011 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chléb namažte sýrem, přidejte lístky rukoly a plátky fíků. Fíky pokapejte medem. ... ... …více»
|
![]() |
16. 10. 2011 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Omytou okurku nakrájíme na 2 cm vysoké špalíčky.
Sýr s máslem a utřeným česnekem vyšleháme do pěny.
Ozdobnou trubičkou stříkáme pěnu na špalíčky. Zdobíme petrželkou a kapií. ... ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2011 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z rajčete odkrojíme vršek a vydlabeme vnitřek. V míse si zatím smícháme salám nakrájený na kostičky, bílý jogurt, vnitřek z rajčete, sůl, cibuli na kostičky a pokrájenou petrželku. Tuto směs dáme do r ... …více»
|
![]() |
13. 10. 2011 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vejce uvařte natvrdo, vyjměte z nich žloutky a utřete je s majonézou a lososem.
Směs pak ozdobnou trubičkou nastříkejte zpět do jamek v bílcích. Ozdobte kouskem citrónu a petrželkou.
... ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2011 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Veky rozkrojíme na půlky, vydlabeme vnitřek 1 cm od kraje. Máslo utřeme se sýry, hořčicí. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, papriku, salám, okurky, vejce, pažitku, paštiku a rozdrobený vnitřek ... …více»
|
![]() |
11. 10. 2011 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Změklé máslo, paštiku a šlehačku našleháme. Kompotované hrušky na zaoblené straně lehce skrojíme a položíme na list hlávkového salátu. Pomocí cukrářského sáčku ozdobně naneseme játrovou pěnu, doplníme ... …více»
|
![]() |
11. 10. 2011 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plátky veky potřeme máslem, poklademe salámem, kouskem sýra a ozdobíme kečupem, připravené chlebíčky dáme na plech a dáme je zapéct do vyhřáté trouby do křupava, po schládnutí můžeme chlebíčky konzumo ... …více»
|
![]() |
9. 10. 2011 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Připravíme si těsto: omyjeme brambory a spolu s slupkou je uvaříme. Pak je slijeme a oloupeme. Z brambor odvážíme (100 g) ještě teplé je rozmačkáme a necháme vychladnout. Pak předehřejeme troubu na 18 ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2011 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Řádně očištěnou čekanku podélně rozpůlíme, odstraníme nahořklý košťál a nakrájíme ji na silnější proužky. Stejně tak nakrájíme kedlubnu, papriku a pórek. V kastrole na oleji osmahneme nakrájený pórek, ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2011 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuňáka a artyčoky dáme okapat. Promícháme s kapary. Několik šalvějových lístků ponecháme na ozdobu, zbývající jemně nasekáme. Smícháme s vínem, oběma druhy octa, olejem a opepříme. Zálivkou přelijeme ... …více»
|