![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 10. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brambory uvaříme v osolené vodě. Když jsou brambory měkké, na pánvi začneme s cibulkou nakrájenou na drobno, poté přidáme brambory. Dále tuňáka, papriku, rajče a mrkev nakrájené na kostičky. Na závěr ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rýži uvaříme v osolené vodě podle návodu. Pangasia, hlívu a zelenou papriku nakrájíme na kousky a dusíme na vodě doměkka. Ochutíme solí, bylinkami, sladkou mletou paprikou a sójovou omáčkou. Smícháme ... …více»
|
![]() |
10. 10. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hřiby očistěte, rychle omyjte ve studené vodě, jemně osušte ubrouskem a nakrájejte na plátky. Slaninu nakrájejte na kostky a dejte stranou, tuňáka, z něhož jste scedili olej, nakrájejte na kousky.
Če ... …více»
|
![]() |
9. 10. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filety osolte, opepřete, pokapejte citronovou šťávou a nechte chvilku odležet v chládku. Papriku a chilli papričku nakrájejte na malé kostičky. Nasekaný česnek osmahněte na oleji, přidejte nakrájené p ... …více»
|
![]() |
6. 10. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Očištené, vykuchané a umyté pstruhy osolíme, předgrilujeme a naplníme žampióny udušenými na cibuli. Naplněné pstruhy zabalíme po jednom do alobalu spolu s míchanou zeleninou uvařenou v slané vodě a s ... …více»
|
![]() |
4. 10. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapra naporcujeme, posolíme a rozložíme do vymaštěného pekáče.
Kousky feferonek naskládáme mezi kousky kapra, poklademe anglickou slaninou, posypeme nahrubo nakrájenou cibulí a nakonec vše přikryjeme ... …více»
|
![]() |
30. 09. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapra nakrájíme na filety, dáme do mísy, zalijeme vínem a 12 hodin necháme uležet. Pekáč vysteleme alobalem, vytřeme máslem a poklademe filety kapra. Přidáme koření na ryby, na kolečka nakrájený pórek ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mouku prosejeme na vál, přidáme špetku soli, máslo a jogurt. Vše vypracujeme v hladké těsto. Podle potřeby přidáme mouku tak, aby se těsto nelepilo na vál.
Hotové těsto rozdělíme na 4 stejné díly a v ... …více»
|
![]() |
28. 09. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Troubu předehřejeme na 200 st.C. Brambory omyjeme, osušíme a osolíme. Pak je jednotlivě zabalíme do naolejované fólie a dobře uzavřeme. Pečeme asi 1 hodinu v troubě. Oloupeme cibuli a česnek a nakrájí ... …více»
|
![]() |
28. 09. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakrájejte štiku na 6 porcí a lehce osolte. Vložte do vývaru a vařte zvolna 20 minut. Vyndejte děrovanou lžící na talíř.
Ve vývaru rozmíchejte smetanu, citrónovou šťávu, cukr a
kopr. Povařte 10 mi ... …více»
|