![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 11. 2007 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Matar paneer: Z tvarohu vytvoříme šištičky o velikost cca 1-2 cm a osmažíme v rozpáleném oleji. Dáme stranou a v témže oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme zázvor... ... ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazolové lusky na šlehačce: Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přisypeme mouku a pomalu přiléváme vodu (šleháme metlou). Pak přilijeme zeleninový bujon, osolíme a necháme provařit. Nakonec přidáme fazolové lusky i s nálev ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Provensálský zeleninový sendvič: Cuketu, lilek a papriku na sucho opečeme na grilu, pokapeme olivovým olejem a dochutíme solí, pepřem a bylinkami. Na plátek tmavého celozrnného chleba namažeme majonézu light a poklademe nakrájený led ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Houbová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hříbky v křenové omáčce: Mladé hříbky nebo kozáky uvaříme ve slané vodě a necháme na síťce okapat. Potom je přelijeme připravenou omáčkou: ve smetaně rozšleháme žloutky, přidáme nastrouhaný křen, cukr a trochu octa. Podáváme ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Houbová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Lišky v koprové omáčce: Lišky vaříme asi 10 minut ve slané vodě, potom vodu slijeme a zprudka je opečeme v rozpáleném tuku. Současně si připravíme koprovou omáčku. Ve smetaně rozšleháme mouku a žloutky, osolíme a ve vodní lá ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Těstovinová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny na ostro: Na oleji osmahneme na nudličky nakrájenou anglickou slaninu, na plátky nakrájený česnek a nakrájenou feferonku. Uvařené těstoviny smícháme se směsí, posypeme strouhaným sýrem a zelenou petrželkou. ... ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto s oříšky: Dáme vařit rýži. Na pánvi si osmažíme žampiony, hrášek a ořechy. Osolíme a ochutíme sojovou omáčkou. Směs smícháme s uvařenou rýží, promícháme a ještě trochu dochutíme sojovou omáčkou. ... ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Vaječná jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Topinky s volským okem: Opečeme si topinky, natřeme na ně pivní sýr, na to dáme usmažené volské oko, ozdobíme zeleninkou a zapíjíme pivem. ... ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špenátová lahůdka: Čerstvý špenát očistíme a opereme, uvaříme, necháme okapat a poté rozmixujeme, přidáváme nasekanou cibulku, vejce, mléko a mouku tak, aby vzniklo těstíčko jako na bramboráky. Ochutíme česnekem, solí a ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený květák se sójou : Nejprve si uděláme jíšku z oleje a sójové mouky, kterou zředíme sójovým mlékem a necháme chvíli povařit. Potom vmícháme žloutek a sůl. Nalijeme na uvařený a na růžičky rozebraný květák, který jsme na ... …více»
|