Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové střapáky

Bramborové střapáky
18. 12. 2008 Bramborová jídla +++++++-__
Příprava receptu Bramborové střapáky : Brambory dáme do mísy, přidáme sůl, kmín, mouku a zpracujeme řidší těsto. Lžící nabíráme kousky těsta, rukou je lehce zakulatíme, vložíme do vroucí vody a vaříme 5 - 7 minut. Tyto "chlupaté kned ... …více»

Omelety s jahodami

Omelety s jahodami
18. 12. 2008 Vaječná jídla ++++++++++
Příprava receptu Omelety s jahodami : Žloutky rozmícháme a napěníme s vodou a solí. Z bílků ušleháme sníh, do něhož zašleháme moučkový cukr a vmícháme Solamyl. Sníh lehce spojíme se žloutky. Na pánvi rozehřejeme máslo a upečeme 2 omelety. ... …více»

Rizoto s mraženou zeleninou

Rizoto s mraženou zeleninou
18. 12. 2008 Rýžová jídla +++++++___
Příprava receptu Rizoto s mraženou zeleninou: Cibuli nakrájíme na jemno, orestujeme na rozpáleném tuku, pak zaprášíme paprikou, zpěníme a nasypeme zeleninovou směs a mražené houby. Mírně orestujeme, přidáme opranou syrovou rýži a vše zalijeme vod ... …více»

Vrtule chuťovky

Vrtule chuťovky
17. 12. 2008 Těstovinová jídla +++++++___
Příprava receptu Vrtule chuťovky: Na pánvi zahřejeme třeba jen lžíci oleje, osmažíme pokrájenou na nudličky slaninu tak moc, jak ji máme rádi přidáme zelí, lepší trochu pokrájené, aby se to lépe jedlo. Zahřejeme a smícháme s uvařenými ... …více»

Sladké peciválky

Sladké peciválky
17. 12. 2008 Bramborová jídla +_________
Příprava receptu Sladké peciválky: Z uvařených brambor vypracujeme tuhé těsto, z něhož vyválíme válečky asi 10 cm dlouhé, které 4x nakrojíme. Válečky složíme na vymazaný plech a upečeme dorůžova. Pak teprve naznačené dílky dokrojíme, v ... …více»
 

Těstoviny se špenátem a smetanou / šlehačkou

Těstoviny se špenátem a smetanou / šlehačkou
17. 12. 2008 Těstovinová jídla +++++++-__
Příprava receptu Těstoviny se špenátem a smetanou / šlehačkou: Těstoviny uvaříme a scedíme. Na pánvi nalijeme šlehačku nebo smetanu a přidáme nasekaný čerstvý špenát. Směs na pánvi dochutíme podravkou, která se v této mléčné chuti dobře vyjímá. Těstoviny nepropla ... …více»

Marinovaná okurka

Marinovaná okurka
16. 12. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaná okurka: Okurky rozkrojíme na čtvrtky a rozdělíme na několik dílů. Vložíme do porcelánové mísy a přidáme cukr a ocet. Mezitím rozpálíme na pánvi olej, přidáme chilli papričky a krátce osmahneme. Poté můžeme po ... …více»

Brambory s koprem podle mé panimámy

Brambory s koprem podle mé panimámy
15. 12. 2008 Bramborová jídla +++-______
Příprava receptu Brambory s koprem podle mé panimámy: Brambory řádně omyjeme a ve slupce uvaříme, když jsou měkké brambory, scedíme a necháme vychladnout. Poté brambory nakrájíme na kolečka, dáme na rozehřátý omastek a přidáme kopr. Brambory chvilku ... ... …více»

Pečené brambory s nivou

Pečené brambory s nivou
15. 12. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené brambory s nivou: Brambory důkladně umyjeme a i se slupkou nakrájíme na měsíčky, v zápekácí míse smícháme s mraženou zeleninou, lehce osolíme a dáme péct. Můžeme trochu omastit, ale niva je tučná dost. Po chvilce pečen ... …více»

Smažený květák s bramborem

Smažený květák s bramborem
15. 12. 2008 Zeleninová jídla +++_______
Příprava receptu Smažený květák s bramborem: Růžičky květáku povaříme ve slané vodě, cca 20 min. Potom necháme květák vychladnout. Potom květák obalíme v hl. mouce, vajíčku, strouhance. (nebo v těstíčku) a pozvolna usmažíme. Jako přílohu ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !