Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampióny plněné sýrem cottage

Žampióny plněné sýrem cottage
23. 06. 2008 Houbová jídla ++++++++__
Příprava receptu Žampióny plněné sýrem cottage: Žampiony oloupeme a vydlabeme, tedy vykrojíme nožičky. Kloboučky dáme na 10 minut vařit do osolené a citrónovou šťávou okyselené vody. Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme jemně poseka ... …více»

Bramborovo - tvarohové placičky

Bramborovo - tvarohové placičky
23. 06. 2008 Bramborová jídla ++++++++++
Příprava receptu Bramborovo - tvarohové placičky: Brambory uvaříme ve slupce, slijeme je a necháme chvilku vychladnout. Pak je oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme do mísy. Přidáme měkký tvaroh, vajíčka, prolisovaný česnek, mletý kmín a sůl. Do ... …více»

Artyčoky se žampionovou náplní

Artyčoky se žampionovou náplní
23. 06. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Artyčoky se žampionovou náplní : Z čerstvých artyčoků odkrojíme stonky, špičky listů odstříháme nůžkami a odstraníme spodní suché listy. Artyčoky vypereme ve studené vodě, každý artyčok dáme mezi dvě kolečka oloupaného citronu, ováže ... …více»

Fondue z ementálu

Fondue z ementálu
23. 06. 2008 Sýrová jídla ++________
Příprava receptu Fondue z ementálu: Do vhodné keramické nádoby nalijeme víno, dáme na oheň, do horkého vína vmícháme uřený česnek, povaříme 2 minuty a pak za stálého míchání přidáváme do horkého (ne vroucího) vína nadrobno nakrájený sýr ... …více»

Rizoto s kurkumou

Rizoto s kurkumou
23. 06. 2008 Rýžová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Rizoto s kurkumou: Na hluboké pánvi osmahneme na másle nadrobno nakrájenou cibuli. Přisypeme rýži a chvilku mícháme, dokud se všechna zrnka neobalí máslem. Do hrnce si připravíme zeleninové kostky s vodou, přivedeme je ... …více»
 

Mrkev s houbami

Mrkev s houbami
22. 06. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Mrkev s houbami: Mrkev nakrájíme na kolečka, očištěné houby na plátky. Na pánvi rozehřejeme tuk, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou mrkev i houby, osolíme, přiklopíme a na mírném ohni asi 20 minut ... …více»

Dušená karotka s květákem

Dušená karotka s květákem
22. 06. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Dušená karotka s květákem: Zeleninu očistíme, karotku nakrájíme na nudličky, květák rozebereme na růžičky. Podlijeme vodou, přidáme libeček, sůl, olej a dusíme doměkka, šťávu vydusíme. Libeček vyndáme a zeleninu doplníme nadrob ... …více»

Granadýrský pochod

Granadýrský pochod
22. 06. 2008 Bramborová jídla +_________
Příprava receptu Granadýrský pochod: Brambory uvaříme ve slupce den předem. Oloupeme a na jemném struhadle nastrouháme. Uvaříme těstoviny, které přidáme do zpěněné zlatavé cibulky a zamícháme. Všechny vrstvy dáme do pekáče. Osolíme, opep ... …více»

Zapékané brambory s tofu a kysaným zelí

Zapékané brambory s tofu a kysaným zelí
22. 06. 2008 Bramborová jídla +++++-____
Příprava receptu Zapékané brambory s tofu a kysaným zelí: Chlebovou formu vymastíme olejem, na spodek položíme na plátky nakrájené brambory, cibuli, kysané zelí, nastrouhané tofu a navrch znovu nakrájené brambory. Jednotlivé vrstvy vždy ochutíme solí, potřem ... …více»

Bramborová klobása s tofu

Bramborová klobása s tofu
22. 06. 2008 Bramborová jídla +_________
Příprava receptu Bramborová klobása s tofu: Všechny suroviny důkladně promícháme, těsto vyválíme na váleček o průměru 3,5 - 4 cm. Další úpravu může každý přizpůsobit svým možnostem. Místo střívek můžeme použít jako obal jemnou svačinovou fólii. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !