Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
27. 09. 2007 Vaječná jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Vejce zapékaná v bramborové kaši: Očištěné brambory uvařte v osolené vodě, sceďte a rozmačkejte. Přidejte máslo, jedno vejce, smetanu a ručním šlehačem vymíchejte na kaši. Kaši vložte do vymaštěného pekáčku, lžící udělejte čtyři jamky ... …více»
|
![]() |
27. 09. 2007 Vaječná jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Švédská vejce: Vejce rozpůlíme, žloutky vyjmeme a prolisujeme. Polovinu žloutků smícháme se dvěma lžícemi smetany, přidáme sekanou pažitku, lžičku hořčice, sůl, usekanou rybu a citrónovou šťávu. Směsí naplníme půlky ... …více»
|
![]() |
26. 09. 2007 Vaječná jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Omeleta s míchanou zeleninou: Vejce rozšleháme, osolíme a okořeníme. Na polovině másla osmahneme okapanou zeleninu a na druhé postupně smažíme čtyři omelety. Před dokončením je naplníme částí zeleniny, přehneme a přesuneme na talí ... …více»
|
![]() |
24. 09. 2007 Vaječná jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Knedlíkové omelety dědečka z Kunovic: Knedlík nakrájíme na drobné kostičky. V misce rozšleháme jedno vejce s jednou lžící mléka a špetkou soli. Na pánvi rozehřejeme tuk (ne moc), vlejeme rozšlehané vejce a jakmile začne tuhnout, nasypeme ... …více»
|
![]() |
24. 09. 2007 Vaječná jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Knedle s vajíčkem: Knedlíky pokrájíme na kostičky, do hrnku rozklepneme vejce. Na pánvičce nebo v kastrolu rozehřejeme olej a knedlíky na něm osmažíme dokřupava. Pak je odsuneme na stranu, na prázdné místo vlijeme vajíč ... …více»
|
![]() |
24. 09. 2007 Vaječná jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Volská oka po staročesku: Máslo ochutíme sardelovou pastou. Na pánev dáme ochucené máslo, necháme rozehřát, vyklepneme vejce a necháme ztuhnout. Hotová vejce nepatrně osolíme, posypeme nakrájenou petrželkou a volská oka po staročesku …více»
|
![]() |
24. 09. 2007 Vaječná jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Jablková omeleta: Jablko omyjeme, oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi rozpustíme máslo a na něm dusíme jablko. Poté na něj vlijeme vejce, které jsme rozšlehali s moukou a mlékem. Když omeleta ztuhne, přesune ... …více»
|
![]() |
23. 09. 2007 Vaječná jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Vajíčka na měkko: Do vařící vody vložíme syrová vajíčka a vaříme na mírnějším plameni (aby nepraskly - kromě ztlumení plamene můžeme i trochu osolit vodu) 3-4 minuty. Bílek by měl být sražený do tužší hmoty, ale žloute ... …více»
|
![]() |
23. 09. 2007 Vaječná jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Vejce na tvrdo: Do vařící vody vložíme syrová vejce a na mírně ztlumeném plameni vaříme přibližně devět minut. Bílek a žloutek by měly být tvrdé. Takto upravená vejce můžeme jíst samotná například na pečivu s máslem ... …více»
|
![]() |
23. 09. 2007 Vaječná jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Míchaná vejce: Na pánvi rozpálíme máslo. Vejce rozklepneme do sklenice, osolíme, opepříme, rozšleháme a za stálého míchání vlijeme na pánev. Podle toho jaká chceme, buď je na ohni neustále mícháme do vyschnutí nebo ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|