Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chmelové výhonky

Chmelové výhonky
10. 12. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Chmelové výhonky: Jarní chmelové výhonky očistíme a uvaříme ve slané vodě. Když změknou, scedíme je a promícháme se strouhankou osmaženou na másle. Máslem se nemá šetřit jinak jsou výhonky příliš suché. ... ... …více»

Zeleninová svačinka v jogurtu

Zeleninová svačinka v jogurtu
9. 12. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Zeleninová svačinka v jogurtu: Oloupanou kedlubnu a mrkev nastrouháme nahrubo a dáme do mísy. Přidáme na malé kostičky nakrájenou žlutou papriku, velmi jemně nakrájený pórek a vše zalijeme bílým jogurtem. Jemně osolíme a zeleninová ... …více»

Marocká dušená zelenina

Marocká dušená zelenina
9. 12. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Marocká dušená zelenina: Rajčata oloupeme a zbavíme semen. Cibuli, cuketu a mrkev nakrájíme na kolečka. Tuřín nakrájíme na kostičky. Cizrnu scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Rajčata nakrájíme nahrubo a ... …více»

Karotka s křenem dušená na másle se smetanou

Karotka s křenem dušená na másle se smetanou
8. 12. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Karotka s křenem dušená na másle se smetanou: Mrkev nakrájíme na kolečka, osolíme, zastříkneme vodou, přidáme polovinu másla a podusíme. Potom mírně zaprášíme moukou, krátce osmahneme, zalijeme smatanou a dusíme téměř doměkka. Nakonec přidáme jem ... …více»

Chutné květákové placičky

Chutné květákové placičky
8. 12. 2008 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Chutné květákové placičky: Pěkný, bílý květák vypereme, očistíme a uvaříme ve slané vodě do měkka. Čistě vyprané brambory uvaříme ve slupce. Měkký květák, oloupané brambory a mlékem navlhčenou housku umeleme na masovém strojku ... …více»
 

Celerové pikantní řízečky

Celerové pikantní řízečky
8. 12. 2008 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Celerové pikantní řízečky: Očištěné celery napolo uvaříme v osolené vodě, oloupáme je a nakrájím na tenčí plátky. Polovinu plátků potřeme kečupem, druhou polovinou je přikryjeme a obalíme v trojobalu. Smažíme je jako řízky. ... …více»

Zapékaný celer s vejci

Zapékaný celer s vejci
8. 12. 2008 Zeleninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Zapékaný celer s vejci: Celer uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Necháme vychladnout a nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a vyskládáme plátky celeru. Vařená, krájená vejce dáme na celer spolu ... …více»

Cibulky s fazolovou nádivkou

Cibulky s fazolovou nádivkou
8. 12. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Cibulky s fazolovou nádivkou: Fazole, nejlépe přes noc, namočíme. Dáme je uvařit do úplného změknutí. Měkké fazole rozmačkáme a přidáme trochu oleje. Dobře promícháme. Mrkev očistíme a nahrubo nastrouháme a smícháme s rozmač ... …více»

Rizoto z mražené zeleniny

Rizoto z mražené zeleniny
7. 12. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Rizoto z mražené zeleniny: Opláchnutou rýži zalijeme 3 skleničkami vody a vaříme čtvrt hodiny. Poté přidáme mraženou zeleninu, na malé kousky nakrájenou papriku a pórek, promícháme a vaříme dalších pět minut. Ke konci přidáme . ... …více»

Křen jablkový

Křen jablkový
7. 12. 2008 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Křen jablkový: Očištěný, oloupaný a opláchnutý křen nastrouháme najemno, spaříme vařícím vývarem a necháme vychladnout. Do vychladlého křenu zamícháme oloupaná nastrouhaná jablka, směs přisolíme, ochutíme cukrem a o ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !