Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.12. 2025
Dnes má svátek Žaneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lilky zapečené s brambory

Lilky zapečené s brambory
11. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Lilky zapečené s brambory : Lilky nakrájíme na plátky silné asi 1 cm, osolíme a necháme 15 minut pustit šťávu. Pak opláchneme vodou a osušíme. Oloupané brambory nakrájíme na plátky, cibuli posekáme. Část lilků narovnáme do vymaz ... …více»

Jednoduchá zapečená rajčata

Jednoduchá zapečená rajčata
11. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Jednoduchá zapečená rajčata : Rajčata spaříme ve vařící vodě, oloupeme je, rozpůlíme a vydlabeme vnitřky. Půlky obalíme v mouce, namočíme v rozpuštěném másle a obalíme ve strouhance. Rajčata klademe do máslem vymazané zapékací mis ... …více»

Papriky s ovčím sýrem a oreganem

Papriky s ovčím sýrem a oreganem
11. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Papriky s ovčím sýrem a oreganem : Papriky pokrájíme na proužky, cibuli posekáme. Cibuli dáme zpěnit na oleji, přidáme papriky, sůl a oregano a podusíme. Přidáme na kostičky pokrájený sýr a mícháme, dokud se nerozpustí. ... ... …více»

Zapékaný lilek s kysanou smetanou

Zapékaný lilek s kysanou smetanou
11. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Zapékaný lilek s kysanou smetanou : Lilky oloupeme a nakrájíme na plátky. Zapékací misku vytřeme olejem a vysypeme moukou. Střídavě vkládáme lilky, posypeme parmezánem, pepřem a solí, další vrstvy jsou stejné. V půlce pečení zalijeme sm ... …více»

Čevabčiči z cukety

Čevabčiči z cukety
11. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Čevabčiči z cukety : Cukety nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme a necháme 15 minut pustit vodu, pak vymačkáme. Přidáme droždí, mouku, vejce, promícháme a pak zapracujeme strouhaný sýr. Pokud je těsto moc řídké, přidá ... …více»
 

Sýrové papriky

Sýrové papriky
11. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Sýrové papriky : Papriky rozpůlíme a vyjmeme jádřinec. Housku pokrájíme na kostičky, zalijeme mlékem a vymačkáme. Pak veku smícháme se strouhaným sýrem, solí a pažitkou. Směsí plníme půlky papriky a zapečeme v zapékac ... …více»

Smažené taštičky pakaurí

Smažené taštičky pakaurí
11. 02. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Smažené taštičky pakaurí: Z čočkové mouky a ostatních ingrediencí zalitých patřičným množstvím vody vypracujeme tužší těsto. Vyválíme a nakrájíme na čtverečky nebo trojúhelníčky. Drobně nakrájenou zeleninu osolíme a podusíme d ... …více»

Zeleninová roláda

Zeleninová roláda
11. 02. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zeleninová roláda: V mléce rozšlehejte 3 žloutky, osolte, opepřete, vmíchejte tuhý sníh ze 3 bílků, přidejte mouku a nastrouhaný sýr. Těsto vlijte na plech vyložený pečicím papírem a upečte v troubě vyhřáté na 180 stupň ... …více»

Květák smažený po italsku

Květák smažený po italsku
11. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Květák smažený po italsku: Květák rozeberte na růžičky a nakrájejte na klínky. Jen lehce je předvařte v páře, aby zůstaly křupavé; opravdu čerstvý květák nemusíte předvařovat vůbec. Protáhněte ve vejci s bílkem, obalte v krupi ... …více»

Květák s křenovou smetanou

Květák s křenovou smetanou
11. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Květák s křenovou smetanou: Do vymazané a vysypané zapékací mísy rozložíme uvařený, na růžičky rozebraný květák. Smetanu našleháme s mlékem, přidáme pepř, křen, sůl a opět našleháme. Vše nalijeme na květák. Dáme do středně ... ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !