![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 03. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Růžičková kapusta na smetaně: Oprané kapustičky ovaříme ve slané vodě a necháme okapat. Pak je krátce podusíme na másle a zalijeme mlékem. Když se do nich mléko …více»
|
![]() |
8. 03. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hrášek na smetaně: Zmrazený hrášek pokropíme vařící vodou a pod pokličkou dusíme 3 minuty. Přilijeme smetanu a dusíme, až se smetana částečně odpaří ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené fazolky: Fazolky scedíme a necháme okapat. Potom je namočíme do těstíčka, které připravíme z vajec, mouky a vína. Dobře ušlehané těstíčko …více»
|
![]() |
8. 03. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené fazolky: Fazolky povaříme doměkka v osolené vodě. Pokrájenou cibuli podusíme na oleji, přidáme k ní fazolky, osolíme, okořeníme. Zapékací mísu …více»
|
![]() |
7. 03. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Červená řepa se smetanou: Řepu uvaříme v osolené vodě, oloupeme ji a nastrouháme nahrubo. Cibuli drobně pokrájíme a zpěníme na másle. Pak k ním přidáme …více»
|
![]() |
7. 03. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Celerové plátky s rajčaty: Celer oloupeme, omyjeme a nakrájíme na 2 cm silné plátky. Povaříme je 10 minut v osolené vodě s trochou citrónové šťávy a cukru. Na …více»
|
![]() |
7. 03. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Celerové karbanátky: Oloupaný celer uvaříme ve slané vodě doměkka. Po vychladnutí ho nastrouháme nahrubo, přidáme osmahlou cibuli, mleté vločky, vejce, …více»
|
![]() |
7. 03. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cibule dušená na víně: Cibuli oloupeme a téměř doměkka podusíme v osolené vodě. Vyjmeme, necháme okapat a potom vložíme do rozpáleného oleje. Osolíme, ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brokolice jako mozeček: Brokolici očistíme a namočíme do slané vody. V kastrolu rozehřejeme máslo a nadrobno nakrájenou cibuli na něm osmahneme dozlatova. …více»
|
![]() |
7. 03. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené baklažány: Omyté baklažány podélně rozřízneme a nakrojenou částí dolů opečeme na rozpáleném oleji. Pak vnitřek vydlabeme lžičkou. Pokrájenou …více»
|