Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
7. 11. 2008 Cukroví
Příprava receptu Moka cukroví: Vypracujeme těsto, vyválíme a vykrajujeme oválky, dáme péct. Po vychladnutí slepujeme náplní a polijeme polevou. ... ... …více»
|
7. 11. 2008 Cukroví
Příprava receptu Pařížské koule nepečené: Oplatky rozemeleme. Ze surovin vypracujeme těsto. Tvoříme koule a ty necháme ztuhnout, poléváme čok. polevou a posypeme oříšky. ... ... …více»
|
7. 11. 2008 Cukroví
Příprava receptu Ořechové hromádky pečené: Máslo s cukrem utřeme do pěny a vmícháme mleté oříšky s čokoládou. Z těsta tvoříme kuličky, které pečeme v mírně vyhřáté troubě. ... ... …více»
|
7. 11. 2008 Cukroví
Příprava receptu Pudinkové linecké: Vše klasicky promícháme necháme odležet a pak vyvalujeme a vykrajujeme. ... ... …více»
|
7. 11. 2008 Cukroví
Příprava receptu Nugátové tyčinky: Vypracujeme těsto, necháme asi 1 hodinu odpočinout, vyválíme a vykrajujeme oválky. Upečeme. Po vychladnutí natřeme Nutellou, poklademe lískovými oříšky a máčíme v čokoládě. Můžeme dát jen půlky oříšků ... …více»
|
7. 11. 2008 Cukroví
Příprava receptu Skořicová srdíčka s karamelem: Z mouky, másla, žloutků, cukru, skořice vypracujeme těsto ze kterého vykrajujeme srdíčka. Pečeme na 150°C.
Náplň: rozpustíme bonbony se smetanou a máslem, necháme ztuhnout a srdíčka slepujeme. ... ... …více»
|
6. 11. 2008 Cukroví
Příprava receptu Skořicové preclíčky: Z mouky, másla, cukru, žloutků, ml. skořice vypracujeme těsto a dáme na hodinu odpočinout. Potom tvarujeme preclíky, potíráme bílkem a sypeme skořicovým cukrem. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme na 150° ... …více»
|
6. 11. 2008 Cukroví
Příprava receptu Anglické suchary: Máslo utřeme s celými vejci, přidáme cukr, trochu vanilky, mouku a sodu. Vypracujeme tužší těsto, na vále je vyválíme a rozkrájíme na tyčinky, potřeme je rozšlehaným vejcem, posypeme mákem nebo mletým ... …více»
|
6. 11. 2008 Cukroví
Příprava receptu Cukroví z kokosového těsta: Všechny suroviny si připravíme do mísy a zaděláme těsto. Je vhodné si těsto zabalit do fólie a nechat uležet v chladu, než začneme s pečením.
Připravíme si mlýnek na maso (nedáváme nůž ani kolečko) ... …více»
|
5. 11. 2008 Cukroví
Příprava receptu Dvoubarevné vyskočky: Uvedené suroviny smícháme, do půlky přidáme kakao. Těstem plníme formičky - snažíme se je plnit polovinou světlého a polovinou tmavého těsta. Upečeme v předehřáté troubě.
Jelikož máme v naší rodině ... …více»
|