Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
23. 02. 2010 Domácí pekárna
Příprava receptu Pikantnější chleba z domácí pekárny: Do pekárny dáme nejdříve tekuté přísady, poté mouku, koření, sůl, kmín a jako poslední kvasnice. Zapneme program pro přípravu základního chleba. Chléb se peče asi 70 minut. ... ... …více»
|
23. 02. 2010 Domácí pekárna
Příprava receptu Chleba z domácí pekárny s ovesnými vločkami: Do pekárny dáme nejdříve tekuté přísady a namočené vločky, které můžeme případně nechat i chvíli namočené v pekárně. Poté mouku, koření, sůl, kmín a jako poslední kvasnice. Zapneme program rychlý a po ... …více»
|
23. 02. 2010 Domácí pekárna
Příprava receptu Křehký žitno-kukuřičný chléb z domácí pekárny: Do pekárny dáme nejprve vodu a olej, poté nasypeme semínka sezamu, slunečnice či lnu, přidáme mouku (dá se namíchat půl na půl či použít přímo žitnou směs na chleba, ve které jsou už přímo kvasnice - ... …více»
|
30. 01. 2010 Domácí pekárna
Příprava receptu Pečivo s kávou: Z mouky, změklého másla, moučkového cukru, žloutků, kávy a mletých vlašských ořechů vypracujeme těsto. Poté toto těsto vyválíme na pomoučeném vále, vykrajujeme formičkami různé tvary, dáme je na vymaz ... …více»
|
30. 01. 2010 Domácí pekárna
Příprava receptu Sladké lístkové pečivo: Lístkové těsto si rozdělíme na několik dílů, ty pak vyválíme na vále, který jsme posypali cukrem. Pláty obrátíme stranou nahoru, kde je cukr, potřeme rozšlehaným vejcem a dáme na plech a pečeme dozlat ... …více»
|
24. 01. 2010 Domácí pekárna
Příprava receptu Celozrnný kefírový chleba s dýňovým semínkem: Suroviny dáme do formy v pořadí tekuté, sypké, formu usadíme do domácí pekárny a zapneme program Kyprý nebo Celozrnný (s delším kynutím)
Sušenou mletou cibuli jsem do těsta přidala proto, aby voně ... …více»
|
20. 01. 2010 Domácí pekárna
Příprava receptu Bílý chléb s kmínem: Pekárnu zapneme na základní program. Stupeň propečení kůrky dávám střední a velikost chleba také střední. Přeji dobrou chuť.
... ... …více»
|
4. 01. 2010 Domácí pekárna
Příprava receptu Mazanec z kynutého těsta: Mouku (polohrubou a hladkou) předem promícháne, na dno pekárny dáme mléko s vajíčkem a tukem, na to pak mouku, cukr. Mandle a rozinky dáme do rohů pekárny, doprostřed mouky nadrobíme droždí a posypem ... …více»
|
4. 01. 2010 Domácí pekárna
Příprava receptu Bezlepkový perník: Příprava v domácí pekárně:
Do pekárny dáme postupně vodu, olej, rum, vajíčka, kokos, přidáme směs na bezlepkové sušenky, pudink, koření a na konec dáme kypřící prášek. Zapneme program rychlý, kde je ... …více»
|
29. 11. 2009 Domácí pekárna
Příprava receptu Chléb s mletým kmínem: Zadělat vlažnou vodou těsto tužší jako knedlíkové.
3/4 hodiny nechat kynout, udělat 2 šišky.
Na plech dát pomazaný alobal a pod každou z šišek dát hodně hladké mouky (nejméně 1 cm vysoko), šišky pro ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |