![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 02. 2010 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantnější chleba z domácí pekárny: Do pekárny dáme nejdříve tekuté přísady, poté mouku, koření, sůl, kmín a jako poslední kvasnice. Zapneme program pro přípravu základního chleba. Chléb se peče asi 70 minut. ... ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2010 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chleba z domácí pekárny s ovesnými vločkami: Do pekárny dáme nejdříve tekuté přísady a namočené vločky, které můžeme případně nechat i chvíli namočené v pekárně. Poté mouku, koření, sůl, kmín a jako poslední kvasnice. Zapneme program rychlý a po ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2010 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křehký žitno-kukuřičný chléb z domácí pekárny: Do pekárny dáme nejprve vodu a olej, poté nasypeme semínka sezamu, slunečnice či lnu, přidáme mouku (dá se namíchat půl na půl či použít přímo žitnou směs na chleba, ve které jsou už přímo kvasnice - ... …více»
|
![]() |
30. 01. 2010 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečivo s kávou: Z mouky, změklého másla, moučkového cukru, žloutků, kávy a mletých vlašských ořechů vypracujeme těsto. Poté toto těsto vyválíme na pomoučeném vále, vykrajujeme formičkami různé tvary, dáme je na vymaz ... …více»
|
![]() |
30. 01. 2010 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sladké lístkové pečivo: Lístkové těsto si rozdělíme na několik dílů, ty pak vyválíme na vále, který jsme posypali cukrem. Pláty obrátíme stranou nahoru, kde je cukr, potřeme rozšlehaným vejcem a dáme na plech a pečeme dozlat ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2010 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Celozrnný kefírový chleba s dýňovým semínkem: Suroviny dáme do formy v pořadí tekuté, sypké, formu usadíme do domácí pekárny a zapneme program Kyprý nebo Celozrnný (s delším kynutím)
Sušenou mletou cibuli jsem do těsta přidala proto, aby voně ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2010 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bílý chléb s kmínem: Pekárnu zapneme na základní program. Stupeň propečení kůrky dávám střední a velikost chleba také střední. Přeji dobrou chuť.
... ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2010 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mazanec z kynutého těsta: Mouku (polohrubou a hladkou) předem promícháne, na dno pekárny dáme mléko s vajíčkem a tukem, na to pak mouku, cukr. Mandle a rozinky dáme do rohů pekárny, doprostřed mouky nadrobíme droždí a posypem ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2010 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bezlepkový perník: Příprava v domácí pekárně:
Do pekárny dáme postupně vodu, olej, rum, vajíčka, kokos, přidáme směs na bezlepkové sušenky, pudink, koření a na konec dáme kypřící prášek. Zapneme program rychlý, kde je ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2009 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb s mletým kmínem: Zadělat vlažnou vodou těsto tužší jako knedlíkové.
3/4 hodiny nechat kynout, udělat 2 šišky.
Na plech dát pomazaný alobal a pod každou z šišek dát hodně hladké mouky (nejméně 1 cm vysoko), šišky pro ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |