![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 06. 2011 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuřata rozkrojíme horizontálně od žaludku ke křídlům - křídla neodkrajujeme. Rozválíme je válečkem a kosti odstraníme. Osolíme, opepříme, přelijeme rozpuštěným máslem a dáme na 20 minut do horké troub ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2011 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Omyté a naklepané roštěnky a naříznutými okraji protýkáme slaninou tak, aby konce slaniny byly na povrchu roštěnky. Opepříme, osolíme a necháme 1/2 hodiny odležet. Pak vložíme na rošt a z každé strany ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2011 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Očištěné roštěnky naklepeme, nařízneme okraje, opepříme, potřeme sadelovým máslem, pokapeme vínem a necháme hodinku odpočinout. Pak grilujeme z každé strany 5 min. ... ... …více»
|
![]() |
17. 06. 2011 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plátky veky potřeme po jedné straně máslem. V misce vidličkou ušleháme nastrouhaný sýr, vejce a víno. Směs navršíme na veky, povrch posypeme špetkou papriky a dáme grilovat asi 8 minut. ... ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2011 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Smícháme prolisovaný česnek, olej, nasekaný citrón, oregáno, černý pepř a trošku soli a do této směsi naložíme kuřecí prsa, uložíme na půl hodiny do ledničky. Grilujeme po obou stranách celkem asi 15 ... …více»
|
![]() |
12. 04. 2011 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chřest drobně pokrájíme, osolíme, opepříme a promícháme s jemně nastrouhaným sýrem. Oloupané cibule rozpůlíme a středy vyjmeme. Cibulové misky naplníme chřestem a krátce ogrilujeme. ... ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2011 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() V misce si smícháme zakysanou smetanu se špetkou soli a pepře. Nakrájíme si najemno čerstvou pažitku, kterou přidáme do smetany. Dip podáváme jako lehkou omáčku ke grilovaným masům. ... ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2011 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Žebra rozřežeme na jednotlivé díly a povaříme asi 5-6 minut ve slané vodě. Smícháme švestkovou marmeládu, sojovou omáčku, sherry, olej, oloupaný a najemno nastrouhaný zázvor, rozetřený česnek a rozdrc ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2011 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Med, hořčici, tabasco a sůl smícháme. Do takto připravené marinády naložíme kotlety a necháme několik hodin (nejlépe přes noc) uležet. Pak grilujeme po obou stranách 15-20 minut. Rajčata nakrájíme na ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2011 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso posekáme nebo nahrubo umeleme. Osolíme, opepříme a okořeníme podle chuti. Přidáme strouhaný sýr, worcester, kečup a promícháme. Z masa utvoříme ploché placky a grilujeme je z každé strany asi 7-1 ... …více»
|