Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 01.05. 2025
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Povidlová buchta

Povidlová buchta
30. 10. 2007 Moučníky ++++++____
Příprava receptu Povidlová buchta: Smícháme hladkou mouku, mletý cukr, povidla, olej, vajíčko, sodu a mléko. Vše zamícháme a vylijeme na plech. Povidla je lépe nechat v kouskách, buchtu pěkně vybarví. Pečeme na 200 stupňů v troubě. ... ... …více»

Pivní jablkový závin

Pivní jablkový závin
30. 10. 2007 Moučníky ++++-_____
Příprava receptu Pivní jablkový závin: Do mouky nastrouháme tuk, osolíme, lehce osladíme a zaděláme pivem. Vypracujeme hladké těsto a rozdělíme na 3-4 díly. Každý díl rozválíme, naplníme strouhanými jablky a upečeme. ... ... …více»

Smažené meruňky

Smažené meruňky
30. 10. 2007 Moučníky ++++-_____
Příprava receptu Smažené meruňky: Půlky meruněk poprášíme vanilkovým cukrem, obalíme v těstíčku a smažíme dozlatova, podáváme horké, sypané moučkovým cukrem. Těstíčko: v mléce rozšleháme vejce, mouku, rum, vanilkový cukr, špetku soli ... …více»

Posypková buchta

Posypková buchta
30. 10. 2007 Moučníky +++++++___
Příprava receptu Posypková buchta: Mouku, cukr a rozpuštěné máslo smícháme a odebereme 1 hrníček(který bude na posypku). Přidáme mléko, vejce a prášek do pečiva, promícháme vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Poklademe ... ... …více»

Jablečná pěna z pudingu

Jablečná pěna z pudingu
30. 10. 2007 Moučníky +++++-____
Příprava receptu Jablečná pěna z pudingu: Oloupaná jablka nakrájíme na plátky, přidáme trochu vody, citronovou šťávu, máslo, cukr a uvaříme na kaši. Pudinkový prášek rozmícháme v mléce se žloutky a vlijeme do kaše. Necháme přejít varem a nako ... …více»
 

Horké ovoce pod křupavou pokrývkou

Horké ovoce pod křupavou pokrývkou
30. 10. 2007 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Horké ovoce pod křupavou pokrývkou: Oloupat jablka, vyndat jádřince a nakrájet na plátky. Osmažit je na másle asi 3 min., než začnou měknout. Vymazat zapékací mísu o objemu 1,5 l a přendat jablka do zapékací mísy, přidat cukr a lesní .. ... …více»

Olejové frgály

Olejové frgály
30. 10. 2007 Moučníky ++++++++-_
Příprava receptu Olejové frgály: Trochu mléka ohřejeme, dáme do něj cukr a kvasnice. Počkáme chvilku, aby kvasnice nakynuly. Mezitím dáme do mísy ostatní potraviny, přidáme nakynuté kvasnice a mísíme a přiléváme mléko, aby ... ... …více»

Jahodová bublanina

Jahodová bublanina
30. 10. 2007 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Jahodová bublanina: Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Pekáček (asi 30x20) vymažeme tukem a vysypeme strouhankou. Utřeme máslo, krupicový cukr a vanilkový cukr. Zašleháme žloutky a citronovou kůru. Pokud by ses měs za .. ... …více»

Sušenkové sendviče se zmrzlinou a müsli

Sušenkové sendviče se zmrzlinou a müsli
30. 10. 2007 Moučníky ++++______
Příprava receptu Sušenkové sendviče se zmrzlinou a müsli : Zmrzlinu vyjměte z mrazničky a nechte trochu povolit, asi 15 minut. Připravte si 4 sušenky, rozdělte na ně zmrzlinu, zakryjte zbývajícími sušenkami a lehce přimáčkněte. Ze všech stran obalte boční .. ... …více»

Ledový dort nepečený

Ledový dort nepečený
30. 10. 2007 Moučníky ++++++____
Příprava receptu Ledový dort nepečený : Nejdříve si uvaříme pudink z mléka a pudinkového prášku dle návodu s přidáním 1 vanilkového cukru a necháme vychladit. Do tvarohu přidáme cukr dle chuti, 1 vanilkový cukr, žloutek, zamícháme a spojíme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !