Velký roční horoskop na rok 2025 | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
6. 06. 2008 Nápoje
Příprava receptu Vilém Tell: Smíchejte suroviny a ozdobte plátkem zeleného jablka. ... ... …více»
|
6. 06. 2008 Nápoje
Příprava receptu Na náměstí dostal pěstí: Ingredience postupně nalijeme do skleničky na Long drink a přidáme led nebo ledovou tříšť.
Tenhle koktejl jsem ochutnala na nějaké akci, jelikož se mi líbil jeho vtipný název. Snad Vám bude také chut ... …více»
|
6. 06. 2008 Nápoje
Příprava receptu Kmínkový likér: Potlučený nebo rozdrcený kmín naložíme na 4 dny do čistého lihu. Sklenici dobře uzavřeme. Po 4 dnech svaříme vodu s cukrem. Necháme vychladnout a přefiltrujeme kmín s lihem. Hotový likér plníme do lah ... …více»
|
6. 06. 2008 Nápoje
Příprava receptu Vinný střik: Velké sklenky ze dvou třetin naplníme dobře vychlazeným suchým vínem a z jedné třetiny chuťově neutrální minerálkou. ... ... …více»
|
6. 06. 2008 Nápoje
Příprava receptu Mandarinkový zákvas: Podmáslí, šťávu a kůru z mandarinek rozmixujeme v robotu a nápoj dochutíme hroznovým cukrem. ... ... …více»
|
6. 06. 2008 Nápoje
Příprava receptu Jahodový zákvas: Jahody rozmixujeme na pyré, přidáme kyselé mléko a nápoj dochutíme hroznovým cukrem. ... ... …více»
|
6. 06. 2008 Nápoje
Příprava receptu Okurkový zákvas: Salátovou okurku rozmixujeme na pyré, přidáme podmáslí a nápoj dochutíme hroznovým cukrem, případně koprem. ... ... …více»
|
6. 06. 2008 Nápoje
Příprava receptu Karotkový zákvas: Karotku rozmixujeme na pyré, přidáme podmáslí, ochutíme hroznovým cukrem a křenem. ... ... …více»
|
6. 06. 2008 Nápoje
Příprava receptu Borůvkový zákvas: Borůvky rozmixujeme na pyré, přilijeme kyselé mléko (podmáslí) a nápoj dochutíme hroznovým cukrem. ... ... …více»
|
6. 06. 2008 Nápoje
Příprava receptu Bylinkové podmáslí: Podmáslí smícháme s bylinkami a ochutíme hroznovým cukrem. Nápojem plníme sklenky a podáváme dobře vychlazené. ... ... …více»
|