![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 04. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Russian car: Všechny přísady dobře protřepeme v šejkru s ledem a procedíme do sklenky. ... ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hair Raiser: Všechny přísady pomalu dobře promícháme v tumbleru s kostkami ledu. ... ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smirnovův koktejl: Přísady protřepeme v šejkru s ledem a procedíme do sklenky. ... ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu God mother: Přísady promícháme v tumbleru s ledem. Servírujeme s míchací tyčinkou. ... ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Green sea: Přísady promícháme v míchací sklenici s ledem a procedíme do koktejlové sklenky. ... ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Whiskey slink: Whisky, cukrový sirup a citrónovou šťavu promícháme v tumbleru s ledem. Doplníme sodou a zamícháme. ... ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Floater: Nejprve dáme do sklenky trochu sodovky, pak pomalu přes hřbet lžičky přiléváme whisky. Obě přísady se nesmějí smíchat. ... ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Canadian ginger: Whisky nalijeme do sklenice na long drink s kousky ledu a doplníme zázvorovou limonádou. ... ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Whisky soda: Whisky nalijeme do tumbleru s kostkami ledu a podle chuti doplníme sodou. ... ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Rebarborová limonáda s lístkem meduňky: Rebarboru rozvaříme, přecedíme a do směsi přidáme 100 g medu a 100 g cukru. Při vaření sbíráme tvořící se pěnu. Procedíme přes plátno do lahví, uzavřeme a několik dní necháme odstát. Podáváme vychlaze ... …více»
|