![]() |
15. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Helvetia punč: Rum smícháme s třešňovicí, s bílým vínem a s cukrem. Vše přivedeme ve vhodné nádobě až k bodu varu, horké pak nalijeme do poháru, přidáme třešeň a ozdobíme kolečkem citrónu. Ihned podáváme.
... ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tokajský koktejl: Na 2 lžíce drceného ledu nalijeme tokajské víno, sklenku koňaku, vejce, lžičku cukru a vše důkladně protřeseme v šejkru. Do sklenice dáme špetku strouhaného muškátu a směs na to nalijeme.
... ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Mexická bowle: Pomeranče a mandarinky oloupeme a nakrájíme na kostky. Přidáme dobře omyté, na tenká kolečka nakrájené citróny, posypeme cukrem, ledem, pokropíme griotkou a dáme vychladit. Potom dolijeme chlazeným ví ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Submarino: Vychlazenou sklenici naplníme do poloviny pivem. Tequilu nalijeme do „panáka“ a spustíme ji do piva.
... ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hispánská bowle: Pomeranče a mandarinky nakrájíme na malé kousky a zbavíme jadérek. Přidáme na plátky nakrájené citrony, posypeme cukrem, ledem, polijeme griotkou a 3 hodiny necháme v chladu. Potom dolijeme vychlazený ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šípkové víno: Svaříme vodu, přidáme 1 1/4 kg cukru a chladné nalijeme na 3 půllitry očištěných šípků. Za 2 měsíce slijeme. ... ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jablečno-skořicové mojito: Podrťte limetku, mátu a hnědý třtinový cukr, pak doplňte do sklenic led a pokračujte v dávkování ostatních ingrediencí. Dolijte sektem a jablečnou šťávou. Na závěr řádně promíchejte odspodu a navršte ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Apple and calvados champagne cocktail - koktejl : Do vychlazené sklenky - tzv. flétny nalijte 100 % jablečnou šťávu, calvados a dolijte řádně vychlazeným sektem. Apple and calvados champagne cocktail - koktejl jemně promíchejte a ozdobte plátkem jabl ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Punč na nový rok: Do hrnce s čajem a cukrem nastrouháme citronovou kůru, přidáme hřebíček, skořici a asi 5 minut povaříme.
Množství ingrediencí si určíme podle toho, kolik punče chceme uvařit a podle vlastní chuti.
V ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Citrusový punč: Uvařte 750 ml čaje a vložte do něj všechny přísady. Nechte přejít varem a přeceďte. ... ... …více»
|