![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medový flip: Do šejkru dáme nejdříve mléko, med a žloutek. Dobře protřepeme, přilijeme rybízovou šťávu, opět promícháme.
Medový flip naléváme do vysoké sklenice na stopce.
Medový flip podáváme se slámkou.
... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ledová bílá čokoláda: Bílou čokoládu na vaření rozpustíme ve vodní lázni, přidáme mléko, našleháme a necháme zchladnout.
Přidáme 4 kostky ledu a rozmixujeme. Přelijeme do pohárů, ozdobíme šleh ... ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Violetta: Do šejkru si dáme dvě kostky ledu, přilijeme vaječný koňak, smetanu, Creme de Cassis.
Drink krátce a důkladně promícháme a přes sítko nalijeme do koktejlové sklenice, ve ... ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krémová horká čokoláda: Čokoládu rozlámeme na čtverečky, přidáme smetanu, asi tři lžíce mléka a ve vodní lázni rozpustíme. Dolijeme mlékem, zahřejeme, ale nevaříme.
Odstavíme z plotýnky, vložíme ... ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skandinávský punč: Citron důkladně omyjeme, nakrájíme na plátky a z nich vybereme jadérka.
Šťávu z černého rybízu zředíme v hrnci s vodou. Přidáme pomerančovou kůru, koření a plátky citronu ... ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Horká domácí čokoláda pro malé mlsaly: Do každého hrníčku dáme 1 lžičku kakaa, 1,5 lžičky cukru, 1 lžičku chladného mléka a důkladně rozmícháme na hladkou kaši.
Čokoládu si na jemném struhadle nastrouháme a př ... ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ananasová káva tropických ostrovů: Ze zmrzliny, vychlazené černé kávy a ananasové šťávy vyšleháme jemnou pěnu, kterou lijeme do vysokých sklenic, ozdobíme kouskem ananasu a zaprášíme špetkou mleté kávy.
Po ... ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pomerančové kakao: Pomeranče omyjeme horkou vodou a kůru nastrouháme na jemném struhadle, poté vymačkáme šťávu.
Mléko dáme do hrnce a přivedeme k varu. Kakao rozmícháme se smetanou a přilijeme k mléku, společně nech ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bombardino: Smetanu vyšleháme na pevnou šlehačku.
V kastrůlku smícháme rum, mléko a koňak. Vše přivedeme k varu, ale nevaříme. Podle chuti osladíme.
Rozdělíme do sklenic, ozdobím ... ... …více»
|