![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Norský punč: Do tlustostěnné sklenky, nejlépe na stopce s ouškem dáme cukrový sirup, arrak a zalijeme vroucí vodou. Vše dobře promícháme.
Norský punč ihned podáváme.
... ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bazooka: Kostky ananasu podle potřeby překrájíme na menší kousky, přičemž si jednu dáme stranou na ozdobu.
Do koktejlové sklenice dáme led, kousky ananasu a postupně zlehka naléváme jednotlivé druhy alkoho ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Joe limonáda: Na dno vysoké úzké sklenice nejdříve nalijeme malinovou šťávu, pak přidáme kostky ledu a připravíme si lžicku s delší rukojetí.
Pomerančový džus naléváme opatrně přes lžíci, stejně jako sodovou vo ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Rychlý punč: Vodu nalijeme do kastrolku, přidáme cukr, citronovou a pomerančovou šťávu. Vše společně povaříme.
Potom přidáme rum a víno, přivedeme k varu, ale nevaříme.
Rychlý punč lze ozdobit plátky citro ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Ledová tříšť z černého rybízu: Den předem smícháme rybízový džus s citronovou šťávou, nalijeme do formy nebo sáčků na výrobu ledu a necháme zmrazit. Těsně před podáváním koktejlu nasypeme rybízový led do mixéru, přidáme cukrový ... ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Horká bílá čokoláda: Mléko se skořicí vložíme do kastrůlku, přivedeme k varu a pozvolna vaříme asi 5 minut. Tím mléko získá lehkou skořicovou příchuť. Pak mléko odstavíme z ohně, odstraníme z něj skořici, přidáme ... ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýžové mléko: Vložte všechnu rýži do studené pramenité vody. Přiveďte pomalu do varu a na mírném ohni povářejte dvě hodiny. Potom přeceďte. Rýžové mléko se podává vlahé nebo teplé.
... ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obilné mléko: Opražte zvlášť celozrnnou rýži a zvlášť semínka a společně je rozemelte. Jedna čajová lžička tohoto "sušeného mléka" s několika zrnky mořské soli je odpovídající množství na jeden šálek vo ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Black horse : Na led nalijeme Puschkin, Monin sirup, gin, dolijeme pivem a ozdobíme.
... ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řecké frappé: Do šejkru dáme instatní kávu a trošku studené vody. Směs důkladně protřepeme.
Kávu vlejeme do sklenice s kupou ledu. Přidáme mléko a cukr. Podle chuti můžeme přidat i zmr ... ... …více»
|